Μια Νύχτα

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Απόψε είναι μια όμορφη νύχτα, ούτε ζεστή όπως το καλοκαίρι που πέρασε, ούτε κρύα σαν τον χειμώνα που έρχεται. Κάπου στη μέση, δροσερή, γλυκιά και μυρωμένη. Τα φώτα είναι σβηστά και μόνο τα άστρα λαμπυρίζουν στον ουρανό, μοιάζουν σαν να έχουν έρθει πιο κοντά, σαν να σκύβουν από πάνω μας για να ακούσουν τι λέμε.
   Κάποτε τα μελετούσα προσπαθώντας να μάθω τους νόμους και τις αρχές που διέπουν την υπόστασή τους, τώρα όμως δεν τα προσέχω, η προσοχή μου είναι στραμμένη μόνο εκεί που βρίσκεσαι εσύ. Ξαπλωμένη στην αγκαλιά μου με το κεφάλι σου στο στέρνο μου, χαιδεύω τα απαλά, στιλπνά μαλλιά σου, ένας μεταξένιος χείμαρρος στα δάκτυλά μου. Το γλυκό σου άρωμα με τυλίγει, σμίγει με τα αρώματα της νύχτας και με μεθάει.
   Σου λέω ιστορίες και στίχους που γράφηκαν μόνο για' σενα όπως σε χαιδεύω και εσύ με ακούς, Χαμογελάς, μερικές φορές ακόμα γελάς με το υπέροχο κελαρυστο γέλιο σου. Άραγε όπως ακουμπάς πάνω μου ακούς την καρδιά μου πως χτυπάει όταν το ακούω αυτό το πρόσχαρο γέλιο.
   Χαλαρώνεις όσο σου μιλάω, ηρεμείς από τις έννοιες της μέρας και τέλος αποκοιμιέσαι με εμπιστοσύνη στην αγκαλιά μου. Δεν μετακινούμαι για να μη σε ξυπνήσω, αποθέτω απαλά ένα φιλί στα μαλλιά σου και σε κρατώ ως που να έρθει το πρωί, κοιμισμένη στην αγκαλιά μου ως που να έρθει το πρωί κάτω από των άστρων τον ουράνιο χορό.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολο και καλυτερα.Μπραβο.Μηπως να γραφεις πιο νωρις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Νυχτερινή Πένα είπε...

Γιατί σε ξενυχτάω να το διαβάσεις;

Poisonous είπε...

Πανέμορφη ανάρτηση..
Τόσα συναισθήματα και τόση μαγεία σε μόνο τέσσερις παραγράφους! :)

Καλησπέρα, Νυχτερινή Πένα.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομα που σου άρεσε. Είναι μαγικές οι στιγμές που μπορείς να μοιραστείς με εκείνους που αγαπάς.

Ανώνυμος είπε...

Oxi δεν με ξενυχτας αλλα ως γνωστο ειμαι πρωινος τυπος και προσπαθω να κανω και τους αλλους σαν κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ginny είπε...

Πολύ ρομαντική η Νυχτερινή πένα!!;)

Νυχτερινή Πένα είπε...

Meanan η έμπνευση δεν εχει ώρα όμως έχω γράψει ποίημα ακόμα και στις πέντε το πρωί.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ Ginny.Ξέρεις πως είμαι.

Δημοσίευση σχολίου