Όμορφη Σαν Τη Θάλασσα

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Σε βλέπω να βγαίνεις από την θάλασσα, το κύμα σβήνει στα πόδια σου σαν να είσαι μια άλλη αναδυόμενη Αφροδίτη, το φεγγάρι λούζει με το ασημένιο φως του τη μορφή σου, χαϊδεύει τα μαλλιά σου, ζηλεύει την λάμψη τους και την ομορφιά τους.
   Σε κοιτάζω μαγεμένος, δεν είναι μόνο ότι είσαι η μούσα μου, η πριγκίπισσά μου, εκείνη που αγαπώ και λατρεύω αλλά και το ότι η ομορφιά σου με αιχμαλωτίζει, με κρατάει εκεί δεμένο με τα δεσμά της χάρης σου που δεν χορταίνω να βλέπω.
   Τα μάτια μου ταξιδεύουν στη μορφή σου, το γλυκό σου πρόσωπο, τις απαλές γραμμές των χειλιών σου, στο χείμαρρο των μαλλιών σου, στις αρμονικές καμπύλες του σωματός σου, τόσο όμορφη σαν νεράιδα, σαν μια νύμφη της θάλασσας που τόσο αγαπάς.
   Τινάζεις τα χέρια σου και με ραίνεις με μικρές στάλες δροσιάς, γελάς με το γέλιο εκείνο το πηγαίο και αυθόρμητο που τόσο χαίρομαι να ακούω.
   Ξυπνάω. Δεν είμαι μαζί σου, όχι ακόμα. Δεν είσαι εδώ αλλά όπως πάντα η παρουσία σου είναι αισθητή, πάντα μπορώ να τη νιώσω στη ζωή μου. Με τη σκέψη σου ξαναγυρίζω στον ύπνο που ξέρω ότι θα συντροφεύσεις τα όνειρά μου.

2 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!
ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Καλό καλοκαίρι φίλε μου JK! Με το καλό να σε βρούμε από Αύγουστο να μας κάνεις να γελάμε με τα αστεία που δημοσιεύεις και να μας αγγίζεις με τα παραμύθια και τις ιστορίες.

Δημοσίευση σχολίου