Το Ιστολόγιο του μήνα – Ένας Χρόνος

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Το σημερινό ιστολόγιο του μήνα είναι επετειακό και αυτό γιατί ακριβώς πριν από έναν χρόνο ήταν που ξεκίνησα να κάνω αφιερώσεις σε ιστολόγια που θεωρώ άξια να προβληθούν. Δώδεκα μήνες περάσανε και δώδεκα ιστολόγια ήρθαν να μας παρουσιάσουν το περιεχόμενό τους και την ψυχή των δημιουργών τους γιατί βέβαια το γράψιμο είναι κατάθεση ψυχής σε κάθε του μορφή.
   Ας τα θυμηθούμε λοιπόν και να δούμε τι κάνουν.
   Τον Ιούλιο γνωρίσαμε το Από Το Χαμόγελο Στο Γέλιο, το χαμογελαστό ιστολόγιο της meanan, από τότε συνέχισε με πολύ κέφι να μας βάζει χειροτεχνίες, φωτογραφίες και ό,τι άλλο τραβούσε την προσοχή της και – τι άλλο; - την έκανε να γελάσει.
   Τον Αύγουστο γνωρίσαμε το συναρπαστικό Πράσινο Πετράδι με τις καλογραμμένες ιστορίες. Από τότε συνέχισε να μας δίνει εξαιρετικές συνέχειες, να μας κρατάει σε αγωνία και κάπου κάπου να μας κάνει και την έκπληξη με προσωπικά κείμενα με εξομολογήσεις από ψυχής,
   Τον Σεπτέμβριο γνωρίσαμε την Ονειροπαγίδα της Estella, ένα ιστολόγιο με υπέροχα κείμενα που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας για λόγους της δημιουργού του.
   Τον Οκτώβριο, στην καρδιά του Φθινοπώρου γνωρίσαμε την καθόλου μελαγχολική αλλά πολύ τρυφερή Διαμαντένια Προβλήτα της Next Day. Συνεχίζει να μας δίνει κείμενα ξέχειλα από δυνατά συναισθήματα.
   Τον Νοέμβριο λουστήκαμε στο φεγγαρόφωτο του Moonlight, αν και το ιστολόγιο υπάρχει ακόμα δεν έχει νέα κείμενα εδώ και καιρό, ας ελπίσουμε να ανακάμψει.
   Τον Δεκέμβριο γνωρίσαμε το χειμωνιάτιο όνειρο της Ginny, στο Winter’s Night Dream, με τα δυνατά κείμενα αλλά ακριβώς από τότε η δημιουργός του σταμάτησε να γράφει. Ας ελπίσουμε να επιστρέψει, θα είναι κρίμα να χαθεί μια τέτοια πένα.
   Τον Ιανουάριο γελάσαμε με τον JK. Ο Σκρουτζάκος με έμβλημα το πιο γνωστό παπί στον κόσμο συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα κέφι και γέλιο μα και ευκαιρίες για σκέψη αλλά και αισιοδοξία.
   Τον Φεβρουάριο γνωρίσαμε την Lady Nina και τα ημερολόγιά της που μόλις είχαν κάνει το ντεμπούτο τους στο χώρο των ιστολογίων. Συνεχίζει να γράφει κείμενα για όλα όσα την ενδιαφέρουν.
   Τον Μάρτιο ταξιδέψαμε στην γειτονιά των Ονείρων αλλά έκτοτε η Γιασεμένια άφησε το ιστολόγιό της, ίσως η ίδια ζει ένα ωραίο όνειρο, της το ευχόμαστε τουλάχιστον.
   Τον Απρίλιο είδαμε έναν ουρανό γεμάτο με άστρα και ταξιδέψαμε στα ρομαντικά, ευαίσθητα κείμενα της Αναστασίας που συνεχίζει να γράφει αν και δεν τα μοιράζεται πάντα με το κοινό.
   Τον Μάιο πήγαμε από μια Θεσσαλονικιά σε μια άλλη και γνωρίσαμε την Ραφαήλα και τα όνειρά της που τα μοιράζεται μαζί μας, γραμμένα πάντα τρυφερά και με ευαισθησία.
   Τον Ιούνιο, τέλος, πετάξαμε στον ουρανό για να ξετυλίξουμε τα δύχτια από παλιά δαντέλα της Ρεγγίνας με το πολυποίκιλο περιεχόμενο από σκέψεις, κρίσεις και στιγμές.
   Αυτά ήταν τα δώδεκα ιστολόγια, θα γνωρίσουμε και άλλα στους προσεχείς μήνες αλλά και σε αυτούς που θα ακολουθήσουν. Υπάρχουν ακόμα πολλά ενδιαφέροντα εκεί έξω!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μμμμμμμμμ δεν θα πω οτι μου αρεσει το πρωτο,θα πω οτι μου αρεσουν τα υπολοιπα.καποια τα ηξερα,καποια τα γνωρισα απο εσενα.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ναι! αυτός είναι ο σκοπός, να γνωρίζουμε νέα ιστολόγια.

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Νυχτερινή μου Πένα, είσαι Ξεχωριστός ήδη!!!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ πολύ Ρεγγίνα.

Δημοσίευση σχολίου