Ιστολόγιο του μήνα – Ιούνιος 2013

Author: Νυχτερινή Πένα /


Σας αρέσουν οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες; Αν σας αρέσουν και ειδικά οι χειροτεχνίες και οι κατασκευές το κατάλληλο ιστολόγιο για σας είναι το από το χαμόγελο στο γέλιο. Είναι ένα ιστολόγιο που έχει αρκετό καιρό στο χώρο και έχει κάνει έναν μεγάλο αριθμό αναρτήσεων με τις περισσότερες να αφορούν την κατασκευή καρτών, σελιδοδεικτών και άλλων μικρών κομψοτεχνημάτων.
Επισκεφθείτε λοιπόν τη meanan και το ιστολόγιό της για κάρτες ευχετήριες ή αναμνηστικές, σελιδοδείκτες, κατασκευές από χαρτί, αστεία ζωάκια από μανταλάκια και διάφορα άλλα. Και όταν δεν ασχολείται με αυτά; Ε δεν μας αφήνει παραπονεμένους, τότε κάποια ιστορία έχει να μας πει ή κάποια σοφά λόγια ή κάποιες φωτογραφίες θα μοιραστεί μαζί μας μιας και αυτό είναι το άλλο μεγάλο της ενδιαφέρον, η φωτογραφία.
Φυσικά την έχουμε ξαναεπισκεφθεί αλλά μια επίσκεψη επιβάλλεται καθώς συνεχίζει να ασχολείται με όλα αυτά που της αρέσουν αλλά και γιατί άλλαξε διεύθυνση! Μας περιμένει λοιπόν εδώ να την επισκεφθούμε: http://apotoxamogelostogelioakoma.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου