Άφησέ Με

Author: Νυχτερινή Πένα /

Άφησέ με με το άρωμά σου να μεθύσω
μέσα στα ξέπλεκα μαλλιά σου
να το αναζητήσω,
άφησέ με αγκαλιά να σε κρατήσω
με τα χείλη μου
το γυμνό σου σώμα να εξερευνήσω,
άφησέ με να απολαύσω
των χειλιών σου τη δροσιά,
του στήθους σου τη ζεστή φωτιά,
άσε με κρασί από το σώμα σου να πιώ
φιλώντας γλυκά κάθε σου σημείο μυστικό,
άσε με στην μαγεία του έρωτά σου
να παραδοθώ
κράτησέ με κοντά σου στο ταξίδι αυτό.

Η Μέρα Των Χαζών

Author: Νυχτερινή Πένα /

Και δεν αναφέρομαι στην All Fools Day της Μεσαιωνικής δυτικής Ευρώπης από την οποία προήλθε η πρωταπριλιά ( Fools Of April ) αλλά στην υποτιθέμενη σήμερα μέρα των ερωτευμένων. Δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη η μέρα. Απλά εμπορική ευκαιρία είναι. Όποιος αγαπάει ή νιώθει κάτι δεν χρειάζεται να περιμένει μια μέρα για να το εκφράσει ούτε πρέπει να είναι με καρδούλες κόκκινες. Και τέλος πάντων και εμένα μου αρέσει το κόκκινο αλλά αυτό παραπάει.

Η Πολιορκία Των Ουρανών

Author: Νυχτερινή Πένα /

1099 οι Σταυροφόροι μετά από κοπιώδη πορεία στα βάθη της Μικράς Ασίας όπου κυριαρχούν οι Σελτζούκοι Τούρκοι φτάνουν στην Αντιόχεια και την καταλαμβάνουν. Αλλά η αντίσταση των Αράβων, οι κακουχίες και πάνω απ’ όλα οι διαφορές ανάμεσα στους ηγέτες της πρώτη Σταυροφορίας απειλούν να διαλύσουν τον στρατό του Θεού. Ανάμεσά τους ο Δημήτριος Ασκιάτης, απεσταλμένος του Βυζαντινού αυτοκράτορα που έχει σαν μέλημά του να φτάσουν οι σταυροφόροι στην Ιερουσαλήμ για το συμφέρον της αυτοκρατορίας.

Ένα ιστορικό μυθιστόρημα για την πρώτη Σταυροφορία με καλές λεπτομέρειες και ζωντανή αφήγηση αν και πλατειάζει σε κάποια σημεία. Έχοντας διαβάσει την Κρύπτη του Λαζάρου από τον ίδιο συγγραφέα, τον Τομ Χάρπερ, το περίμενα καλύτερο και κάπως με απογοήτευσε. Συνιστάται μόνο σε όσους ενδιαφέρονται για την εν λόγω ιστορική περίοδο.