Ο Κρυμμένος Θησαυρός και το Κυνήγι του

Author: Νυχτερινή Πένα /

Όλοι έχουμε παίξει το Κυνήγι του Θησαυρού στην παιδική μας ηλικία, συνήθως σε αλάνες και πλατείες να τρέχουμε από το ένα σημείο στο άλλο ακολουθώντας τα ίχνη του κάθε γρίφου βιαστικοί μην προλάβει άλλος ή άλλη ομάδα να φτάσει πριν από μας.
Ένα τέτοιο παιχνίδι παίζω και τώρα. Με κάλεσε σε αυτό μια καλή φίλη, η Lady Nina, και με έπεισε να συμμετάσχω όχι μόνο η έλξη των γρίφων που θα έπρεπε να λύσω αλλά και ο θησαυρός που είναι ένα βιβλίο ( ακριβώς το τρόπαιο που θα έθελγε εμένα)!
Η διαφορά με το παλιό παιχνίδι που παίζαμε είναι ότι δεν έχει τρέξιμο, τουλάχιστον όχι σαν αυτό που συνηθίζαμε τότε, τώρα κάθεσαι στην πολυθρόνα σου ή στο κρεβάτι ( ή όπου κάθεται ο καθένας ) και τρέχουν τα δάκτυλα σε πληκτρολόγιο και ποντίκι ψάχνοντας τη λύση.
Το κυνήγι ξεκινάει με τον αναρτημένο γρίφο πάνω δεξιά που ξεκλειδώνει τον πρώτο και πάει λέγοντας, από τον ένα πας στον άλλο αφού κωδικός για να μπεις σε κάθε έναν είναι η λύση του προηγούμενου.

Για όποιον θέλει να παίξει, μιας και το κυνήγι ακόμα εξελίσσεται, πληροφορίες εδώ: http://ladyninasdiaries.wordpress.com/ . Καλή επιτυχία σε όσους δοκιμάσουν. Εγώ δυστυχώς κόλλησα στον τέταρτο γρίφο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόλις τώρα είδα την ανάρτηση, καλή μου Πένα! Σ' ευχαριστώ που έγραψες για το Κυνήγι Θησαυρού! Είναι κρίμα που κόλλησες στον τέταρτο γρίφο, αλλά επιφυλάσσομαι για τα επόμενα παιχνίδια που θα έρθουν!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Η χαρά δική μου my Fair Lady! Θα περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια και θα τους αφιερώσουμε και πάλι μια ανάρτηση προς πληροφόρηση του κοινού των φίλων bloggers.

Δημοσίευση σχολίου