Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι

Author: Νυχτερινή Πένα /

Σε τόσες βιβλιοπαρουσιάσεις που έχουν εμφανιστεί στο παρόν ιστολόγιο μιλήσαμε για βιβλία που πρέπει να διαβάσει κάποιος. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα βιβλίο που δεν πρέπει να διαβάσετε! Ο λόγος περί του Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι. Ομολογώ ότι δεν μπόρεσα να το διαβάσω και εξηγώ αμέσως το γιατί.
Κατ’ αρχάς δεν υπάρχει υπόθεση. Απλά μια πρόφαση ως που να βρεθούν μαζί οι δυο πρωταγωνιστές και να πάνε στο κρεβάτι. Κάτι σαν τηλεοπτικά πορνό, μια πλοκή πέντε λεπτών μέχρι το σεξ, αυτό είναι και στο βιβλίο το ζητούμενο. Από κει και πέρα είναι το ίδιο ωμό όσο μια ταινία πορνό. Λογοτεχνικά; Ένα πεντάχρονο γράφει με πιο πλούσιο λεξιλόγιο και στο δημοτικό έχουν καλύτερη έκφραση.

Απλά προσπεράστε τις πενήντα αποχρώσεις τις αηδίας και προχωρήστε σε ένα βιβλίο που να αξίζει τον κόπο και το χρόνο και που θα σας αφήσει κάτι περισσότερο από απορία γιατί το πιάσατε στα χέρια σας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

you have it ???

Νυχτερινή Πένα είπε...

Γιατί θες να το διαβάσεις;

Nasta είπε...

Χωρίς να το έχω διαβάσει, είχα την ίδια εντύπωση... Χαίρομαι που μου το επιβεβαιώνεις και δε θα μπω καν στον κόπο να αναρωτηθώ ξανά ;-)

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ναι μην το σκέφτεσαι. Παντελώς σαβούρα, να είχε και μια ιστορία, μια αγάπη να πεις. Όλο το θέμα ήταν το σεξ.

Δημοσίευση σχολίου