Κλείστε την Τηλεόραση!

Author: Νυχτερινή Πένα /

Πριν από δώδεκα χρόνια τέτοιο καιρό είχα για ακόμα μία φορά την εμπειρία μιας επέμβασης, μιας από της χειρότερες που έχω περάσει και μια που μου άφησε μια τρομερή ουλή ( αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία ), και βρισκόμουν στην διαδικασία ανάρρωσης. Κάποια στιγμή λοιπόν με πήρε τηλέφωνο ένας συνάδερφος από την τότε εργασία μου να δει πως είμαι και μου λέει:
-Τι κάνεις; Βλέπεις τα πρωινάδικα;
-Τι να δω; του λέω όλο σαβούρα είναι.
Ποτέ δεν ήμουν φίλος της τηλεόρασης αλλά ειδικά τις πρώτες μέρες ήμουν ακόμα σε ευπαθή κατάσταση και δεν μπορούσα να καθίσω να γράψω. Ωστόσο ήταν μια απογοήτευση, δεν υπήρχε τίποτα να δω ειδικά ως το μεσημέρι.
Πως το θυμήθηκα; Έτυχε να ρίξω μια ματιά σήμερα στο τι υπάρχει στην τηλεόραση. Μπορώ μετά βεβαιότητας να πω ότι η τηλεόραση όχι μόνο δε βελτιώθηκε αλλά έχει γίνει κατά πολύ χειρότερη. Πρωινάδικα, κουτσομπολίστικες εκπομπές και δελτία ειδήσεων που αν δεν είναι μέσα στην απελπισία τότε είναι μέσα στο κουτσομπολιό, χαζοχαρούμενα ρεάλιτι ή wanabee ρεάλιτι. Λίγες σειρές και ταινίες να δει κανείς και αυτές στις πιο αλλόκοτες ώρες. Οπότε η λύση είναι μία, κλείστε την τηλεόραση, κάνετε κάτι δημιουργικό, ανοίξτε ένα βιβλίο, ασχοληθείτε με ένα χόμπι ή, για τους ομότεχνους, αρχίστε μια νέα ιστορία. Τι καλύτερο.
Και μην ξεχνάτε αυτό που είπε ο Κινγκ, η τηλεόραση σκοτώνει την έμπνευση. Μακριά της!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NCIS κάθε βραδυ εκτος Δευτέρας
μονο αυτό βλεπω

Νυχτερινή Πένα είπε...

Να ένα παράδειγμα καλής σειράς, κάπου κάπου το βλέπω και' γω.

Δημοσίευση σχολίου