Ιστολόγιο του μήνα – Αύγουστος 2015

Author: Νυχτερινή Πένα /

Υπάρχουν λέξεις που για άλλους ανθρώπους είναι τελείως αδιάφορες για άλλους χτυπάνε καμπανάκια. Για εμένα η λέξη συγγραφέας και κάθε τι σχετικό χτυπάει όχι απλά καμπανάκια αλλά ολόκληρη κωδωνοκρουσία! Έτσι μόλις είδα ένα ιστολόγιο με το τίτλο ιστορίες συγγραφικής τρέλας δεν το άφησα να περάσει. Πήγα να το επισκεφθώ και να το ερευνήσω διεξοδικά.
Ανακάλυψα λοιπόν μια συνάδερφο με πάθος για το γράψιμο αλλά και για ό,τι άλλο σχετίζεται με αυτό, μεθοδολογία συγγραφής, στήσιμο χαρακτήρων, δημιουργία πλοκής και πάει λέγοντας. Παρότι δεν έχει πολύ καιρό στο χώρο, μόλις από πέρισυ, έχει ανεβάσει αρκετά κομμάτια που μπορεί να βρουν χρήσιμα όσοι ασχολούνται με τη συγγραφή. Αν θέλετε να την επισκεφθείτε δεν έχετε παρά να πάτε εδώ: https://siggrafikitrela.wordpress.com/

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Πράγματι, δεν είμαι πολύ καιρό στο χώρο και γι’ αυτό χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω συναδέλφους να με καλωσορίζουν τόσο θερμά!
Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στη συγγραφική σου πορεία και θα χαρώ πολύ να σε δω κάποια στιγμή και στα σχόλια του blog μου.

Φιλικά,
Μαριάννα Νικολαΐδου

Νυχτερινή Πένα είπε...

Φυσικά θα σε επισκέπτομαι, συνέχισε να ασχολείσαι με το γράψιμο! Είναι από τις πιο πλούσιες εμπειρίες.

Δημοσίευση σχολίου