Ευχές

Author: Νυχτερινή Πένα /

Λίγα λεπτά μένουν ακόμα για να φύγει το 2015. Σε λίγο θα υποδεχθούμε το νέο έτος. Εύχομαι σε όλους να φέρει ό,τι καλύτερο επιθυμούν, υγεία, χαρά και πολλές εμπνεύσεις.


Writing Update – Δεκέμβριος 2015

Author: Νυχτερινή Πένα /

Ένας ακόμα μήνας πέρασε συγγραφικά. Δεν χαλάρωσα καθόλου και αν δεν πέτυχα την επίδοση του προηγούμενου μήνα φταίει το ότι είχα απροσδόκητα αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά.
Αλλά ας δούμε τι κατάφερα. Άρχισα ένα καινούριο μυθιστόρημα, είναι πολιτικοστρατιωτικό και ακόμα ψάχνω για τίτλο. Έχω επί του παρόντος γράψει 4573 λέξεις ή 19 σελίδες, ενώ έγραψα και μια ολόκληρη ιστορία, την Επιδημία, που ολοκληρώθηκε σε 5612 λέξεις ή 23 σελίδες. Ταυτόχρονα γράφω και ένα είδος Αναμνήσεων από τα όσα έχω γράψει στο οποίο έχω επίσης γράψει 10000 λέξεις.
Ελπίζω ο Ιανουάριος αλλά και το νέο έτος να φέρει πολλές ιδέες και ακόμα περισσότερο γράψιμο, όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε όλους εκεί έξω που γράφουν.

Ιστολόγιο του μήνα – Δεκέμβριος 2015

Author: Νυχτερινή Πένα /

Η επικαιρότητα δεν είναι ποτέ ευχάριστη τελευταίως, οικονομικά και πολιτικά νέα όλα είναι δυσάρεστα και σίγουρα δε σου φτιάχνουν τη διάθεση εκτός βέβαια και αν μπορείς  να τα σατιρίσεις και να γελάσεις με αυτά.
Ένα σάιτ που το κάνει πετυχημένα και με μια αίσθηση του χιούμορ, ανεβάζοντας συχνά σκίτσα που σατιρίζουν την επικαιρότητα και τα νέα που ακούμε στις ειδήσεις, που συνήθως φέρνει γέλιο ενώ έχει και καλό σχέδιο θα βρείτε εδώ: http://mitsobosatira.blogspot.com/

Χριστούγεννα

Author: Νυχτερινή Πένα /

Τα Χριστούγεννα είναι μια τόσο μεγάλη εορτή που δεν χωράνε σχόλια σε αυτή, περιττεύουν. Γι’ αυτό δεν θα μιλήσω γι’ αυτή απλά θα ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες εκεί έξω, και μακάρι να φέρει ο τεχθείς Χριστός αυτά που εύχονται και επιθυμούν ο καθένας.

Ένα Ταξίδι Αρχίζει

Author: Νυχτερινή Πένα /

Σήμερα άρχισε ένα μεγάλο ταξίδι για το Δάκρυ του Ουρανού, το προηγούμενο βιβλίο από τον Θυρεό και πρώτο της σειράς. Παραδόθηκε στις εκδόσεις Πατάκη για να αξιολογηθεί προς έκδοση. Εύχομαι να τους αρέσει και να το πάρουν και να ακολουθήσει το μικρότερο αδερφάκι του καθώς και το επόμενο βιβλίο που σε λίγο θα αρχίσει να γράφεται.

Η Γητεύτρα - Τα Μυστικά Του Αθάνατου Νίκολας Φλαμέλ

Author: Νυχτερινή Πένα /

Το τελευταίο βιβλίο της σειράς είναι μια γοργή περιπέτεια δράσης καθώς οι αντιμαχόμενες δυνάμεις της ιστορίας έρχονται σε σύγκρουση. Ο Τζος και η Σόφι πίσω στο χρόνο με την βοήθεια κάποιων από τους αθάνατους ανθρώπους θα πρέπει να φέρουν σε πέρας το πεπρωμένο τους ενώ στο Σαν Φραντζίσκο του παρόντος οι Παλαιοί συγκρούονται με έπαθλο το πεπρωμένο της ανθρωπότητας.

Οι εξηγήσεις έχουν δοθεί στο προηγούμενο βιβλίο κατά κύριο λόγο και καθώς η ιστορία κλιμακώνεται προς το τέλος της η δράση είναι γρήγορη και σε κρατάει σε αγωνία περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ένα απολαυστικό μυθιστόρημα… και επιτέλους ολοκλήρωσα μια σειρά.