Ημερολόγιο Συγγραφέα 1

Author: Νυχτερινή Πένα /

Μια καινούρια χρονιά αρχίζει, άρχισε ήδη κοντεύουμε να ολοκληρώσουμε την πρώτη της εβδομάδα. Η χρονιά που έφυγε ήταν γεμάτη, έγραψα πολύ, δημιούργησα πάρα πολλά και αν θα ήθελα ακόμα πιο πολλά είναι επειδή θέλω να αξιοποιώ στο έπακρο το χρόνο που έχω. Αλλά μπορώ να πω ειλικρινά ότι το 2015 ήταν γεμάτο και έτσι θα προσπαθήσω να είναι το 2016 και ας είναι και δίσεκτο, ακόμα καλύτερα θα έλεγα, έχει μια μέρα παραπάνω για γράψιμο.
Για να είναι το 2016 γεμάτο με γράψιμο πρέπει να κάνουμε ένα πρόγραμμα, ας θέσουμε τους συγγραφικούς μας στόχους λοιπόν.
Ο πρώτος στόχος είναι να ολοκληρωθεί το πολιτικοστρατιωτικό που γράφω, είμαι βέβαια μόλις στο ένα δέκατο της δουλειάς αλλά ευελπιστώ να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Μαρτίου.
Ο δεύτερος στόχος είναι να σχεδιάσω το τρίτο βιβλίο της τριλογίας φαντασίας. Αφού το Δάκρυ πήρε το δρόμο του για τον Πατάκη – όπου ελπίζω να είναι και τυχερό – και ο Θυρεός ολοκληρώθηκε είναι καιρός να πάω στο τρίτο βιβλίο. Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.
Όπως αρμόζει σε έναν τρίτο στόχο θα είναι ένα τρίτο βιβλίο, αφού θα το έχω σχεδιάσει θα ξεκινήσω να το γράφω με στόχο να το ολοκληρώσω πρώτα ο Θεός, κατά το Φεβρουάριο του 2018, ένα τόσο μεγάλο βιβλίο θα μου πάρει δυο χρόνια να το γράψω.
Ο τέταρτος στόχος μου είναι να ολοκληρώσω ήδη αυτό που γράφω με τις αναμνήσεις μου από τα όσα έχω γράψει στα μακρά χρόνια της συγγραφής που έχουν περάσει. Αυτό υπολογίζω να τελειώσει κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα.
Πολλά φυσικά θα εξαρτηθούν από το τι θα απαντήσει ο Πατάκης σχετικά με το Δάκρυ, μπορεί να επιταχύνει ή να επιβραδύνει την όλη διαδικασία. Τέλος υποθέτω ότι όλο και κάποιο διήγημα θα προκύψει από το sff και τα συγγραφικά παιχνίδια και τους διαγωνισμούς.
Αυτοί είναι οι στόχοι μου για το 2016, ελπίζω να είναι σαν το 2015 και να ευοδωθούν όλοι.

2 σχόλια:

το στεκι της σοφιας είπε...

καλως σε βρηκα!!!καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα !!!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Καλώς ήρθες!
Εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει ό,τι επιθυμείς.

Δημοσίευση σχολίου