Νυχτερινή Πένα Ετών Δέκα

Author: Νυχτερινή Πένα /


Ναι γίνανε δέκα χρόνια, ποιος θα το φανταζόταν; Είναι τόσα πολλά αυτά που περάσανε σε αυτά τα χρόνια. Πριν δέκα χρόνια σαν σήμερα ξεκίνησα δειλά - δειλά να κάνω τα πρώτα μου βήματα στον χώρο των ιστολογίων. Είχα πολλά να μάθω τεχνικά και μη.
Τώρα, μια δεκαετία αργότερα, έχω ένα ιστολόγιο σε ηλικία μικρού παιδιού και έχω μάθει πολλά όχι μόνο για την τεχνολογία αλλά και – κυρίως – για τους ανθρώπους. Γνώρισα τόσους πολλούς μέσα σε αυτά χρόνια, εύχομαι να γνωρίσω και άλλους ακόμα. Έγραψα πολύ, πάω ολοταχώς για τις χίλιες αναρτήσεις και μοιράστηκα πράγματα, ιστορίες, σκέψεις, απόψεις και συναισθήματα.
Χαίρομαι που σας γνώρισα όλους εκεί έξω, είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα να ξέρεις την ώρα που γράφεις ότι κάποιος εκεί έξω σε διαβάζει. Σας ευχαριστώ που μου το δίνετε αυτό.

6 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Ειλικρινά μια μεγάλη και σημαντική επέτειος για κάθε blogger.
Δέκα χρόνια είναι πολλά αγαπητέ φίλε. Μια πολύ μεγάλη διαδρομή. Και γνωρίζοντας την πολυγραφικότητά σου αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς έχεις προσφέρει όλον αυτόν τον καιρό.
Πολύ μεγάλο και σημαντικό.
Σου εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ φίλε μου, ξέρω ότι καταλαβαίνεις μιας και έχεις και εσύ μια μακρά πορεία στο χώρο έστω και αν τελευταία ήρθες σε αυτήν την πλατφόρμα.
Εύχομαι να μας βρει εδώ και η επόμενη δεκαετία.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Περασα να αφησω ευχες για εναν ομορφο μηνα.Καλο φθινοπωρο να εχουμε!!Σε ευχαριστω που περασες

Νυχτερινή Πένα είπε...

Καλό φθινόπωρο χαρούμενε φίλε μου.

ΑΚΑΜΑΣ είπε...

Πολλά και δημιουργικά χρόνια ακόμη

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ πολύ, εύχομαι και σε' σενα μια μακρά δημιουργική συνέχεια.

Δημοσίευση σχολίου