Σκέψεις Κάποιας Νύχτας

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Απόψε είναι μια από τις νύχτες που μου αρέσουν. Έξω γίνεται χαλασμός, δυνατός αέρας και βροχή, σκοτάδι. Μέσα έχω αφήσει μόνο το φως πάνω από το γραφείο μου και γράφω με τη συνοδεία μουσικής. Χαμένος στις σκέψεις μου με το μυαλό μου στον φανταστικό κόσμο της Έρεμορ όπου εκτελίσσεται το μυθιστόρημά μου έχω ξεχάσει τον κόσμο γύρω μου και ο κόσμος με έχει ξεχάσει.
   Αλλά όχι δεν έχω ξεχάσει τελειως τον κόσμο. Η σκέψη μου μπορεί να βαδίζει στα αιματοβαμμένα πεδία της μάχης αλλά ταυτόχρονα επισκέπτεται και εσένα, την μόνη μου άλλη αδυναμία πέρα από το γράψιμο. Την μόνη άλλη παράμετρο που δεν θέλω να λείψει από τη ζωή μου. Το μόνο φωτεινό σημείο στο σκοτεινό τοπίο των ονείρων μου.
   Μόλις σου ευχήθηκα καληνύχτα αλλά νιώθω να μου λείπεις. Σε σκέφτομαι να κοιμάσαι ήσυχα, με την ανάσα σου τόσο απαλή ώστε να μην ακούγεται καν, αγκαλιασμένη με το αρκουδάκι σου. Να ταξιδεύεις σε όμορφα, γλυκά όνειρα ως το πρωί μακριά από τις σκέψεις που σε βασανίζουν και σε ταράζουν.
   Θα μπορούσα να σε κοιτάζω έτσι με τις ώρες, και παρότι θα ήθελα να χαιδέψω τα μαλλιά σου δεν θα το έκανα για να μη σε ξυπνήσω, ξέρω πόσο εύκολα ξυπνάς. Απλά θα σε κοιτούσα, να κοιμάσαι και να ονειρεύεσαι, και να χαμογελάς στα όμορφα όνειρα, το χαμόγελό σου γλυκιά ανάμνηση του τόσο ζεστού γέλιου σου.
   Κοιμίσου λοιπόν, εύχομαι όμορφα όνειρα και αγγέλων φτερουγίσματα να σε συντροφεύσουν ως το ξημέρωμα της νέας μέρας. Καληνύχτα.

11 σχόλια:

Ginny είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ZizP0BOgQnw

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Σπαστικό αυτό όταν δεν έχεις τον άλλο δίπλα σου, να του πεις όσα γράφεις και αισθάνεσαι. Εύχομαι να μηδενιστούν οι αποστάσεις, ακόμα και μέσα από αυτή την ανάρτηση..

Επιτέλους σε βρήκα!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ginny, ναι κάπως έτσι. Μια καληνύχτα είναιαυτό το κείμενο.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Gi Gaga Kouni Beli, ναι αν δεν είναι δίπλα σου είναι δύσκολο αλλά έστω και έτσι λέγονται όσα πρέπει να ειπωθούν. Καλώς με βρήκες.

Venus on fire είπε...

Σου εύχομαι να σου συμβεί σύντομα ο παρακάτω στίχος..

¨Να κοιμηθούμε αγκαλιά ,να μπερδευτούν τα όνειρά μας και στων φιλιών τη μουσική ,ρυθμό να δίνει η καρδιά μας."

Καλό σου βράδυ Νυχτερινή Πένα.
Πολλά φιλιά.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Σε ευχαριστώ Venus, ένα όμορφο βράδυ και' σενα εύχομαι.

elena porcupine είπε...

Μια τέτοια καληνύχτα έχουμε ανάγκη όλοι μας!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΕΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΑ.
ΑΦΗΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ:))))

Νυχτερινή Πένα είπε...

porcupine, ναι είναι κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη και πολύ όμορφο να μπορείς να την πεις σε κάποιο άτομο σημαντικό για' σενα.

Νυχτερινή Πένα είπε...

JK καλώς ήρθες.Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
Καλή βδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

ενταξει ποσες φορες θες να σου πω οτι το βραδυ κραταω αγκαλια ενα μαξιλαρι καραμελα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ο χ ι αρκουδακι

Δημοσίευση σχολίου