Ιστολόγιο του μήνα - Αύγουστος 2010

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησα τον προηγούμενο μήνα ήρθε η ώρα να παρουσιάσω ένα ακόμα ιστολόγιο. Το ιστολόγιο που διάλεξα να παρουσιάσω αυτή τη φορά είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Είναι από τα λίγα καθαρά λογοτεχνικά ιστολόγια που έχω ως τώρα συναντήσει και η συγγραφέας του έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή μου με το γράψιμό της.
  Όπως θα ταίριαζε σε ένα ιστολόγιο με μυθιστορήματα και ιστορίες έχει ένα μυθιστορηματικό τίτλο, το Πράσινο Πετράδι. Δημιουργήθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο ( τον συμπληρώνει σε λίγες μέρες για να είμαι ακριβής ) και σε αυτόν τον χρόνο έχει πλουτίσει με μια μεγάλη σειρά αναρτήσεων. Έχει γράψει μερικά κείμενα που είναι κάπως προσωπικά, μια ιστορία με τίτλο L και Moln, από τα ονόματα των πρωταγωνιστών της, την ιστορία η Πριγκίπισσα των Ρόδων και ο Ταξιδευτής που μόλις άρχισε και το μυθιστόρημα Η πρώτη υπόθεση. Είναι ένα πολύ καλό αστυνομικό μυθιστόρημα που πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του.
   Στα μελλοντικά της σχέδια είναι και άλλες ιστορίες και μυθιστορήματα, και μεταξύ μας σίγουρα έχουν πολύ ενδιαφέρον. Το Πράσινο Πετράδι και τις ιστορίες του θα το βρείτε εδώ:

3 σχόλια:

Marian είπε...

Το Πράσινο Πετράδι...Είναι όντως πολύ καλό ιστολόγιο,αρέσει πολύ και σε εμένα.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Marian είναι ένα από τα καλύτερα ιστολόγια και μου αρέσει πολύ το γράψιμό της.

Νυχτερινή Πένα είπε...

JK καλώς ήρθες πίσω. Καλό φθινόπωρο και σε' σενα.

Δημοσίευση σχολίου