Το Ιστολόγιο του μήνα - Απρίλιος 2011

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Τις τελευταίες φορές στο ιστολόγιο του μήνα φιλοξενήθηκαν ιστολόγια που είχαν μόνο μερικούς μήνες ζωής, μια φορά κιόλας ένα που ήταν μόνο λίγων ημερών. Αυτή η παράδοση θα συνεχιστεί και σήμερα.
   Το σημερινό ιστολόγιο είναι παρά μερικές μέρες οκτώ μηνών μιας και ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους. Ο τίτλος του είναι ρομαντικός, καθρεφτίζοντας το περιεχόμενό του αλλά και την ψυχή της δημιουργού του που βρίσκεται πίσω από αυτό, words from the sky with diamonds.
   Αυτό το ιστολόγιο κάτω από τον διαμαντοκέντητο ουρανό περιέχει μια σειρά από διαφορετικές αναρτήσεις, κάποιες είναι μικρές ιστοριούλες, αληθινές ή μη αλλά πάντα δοσμένες με τρυφερότητα και συναίσθημα, άλλες είναι απλά μια καλησπέρα ή ένα τραγούδι και τέλος κάποιες είναι αναφορές σε γεγονότα της καθημερινής ζωής δοσμένα με ρεαλισμό αλλά και ώριμη σκέψη.
   Από τότε που γνώρισα την Αναστασία, τη δημιουργό του ιστολογίου, στις λεωφόρους του ηλεκτρονικού κόσμου πρόσεξα τον τρόπο που έγραφε τις ιστορίες της, έναν τρόπο που διατήρησε και στο ιστολόγιο και την κάνει ευκολοδιάβαστη αλλά και να αξίζει να τη διαβάσει κάποιος. Την Αναστασία και το διαμαντένιο της ουρανό θα τον βρείτε εδώ: http://anastasia-skywithdiamonds.blogspot.com/


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν το ξερω.........παω να το δω.καλο μηνααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ορίστε meanan ένα ιστολόγιο που δεν το ήξερες!
Καλό μήνα.

next_day είπε...

ούτε κι εγώ το ήξερα...
Αν και δεν προλαβαίνω τώρα να το ψαχουλέψω, έγινα αναγνώστρια του, αφού μας το προτείνεις εσύ!

Φιλί Διαμαντένιο!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Α να το δεις, είναι όμορφο και τρυφερό ιστολόγιο.

anastasia είπε...

ευχαριστώ πολύ γουίλ και ευχαριστώ πολύ και για τις επισκέψεις! καλό μήνα σας εύχομαι

(γουίλ συγγνώμη, θα απαντήσω σύντομα και σε εκείνο το μέιλ)

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ω δεν χρειάζεται να ευχαριστείς Αναστασία, η ενότητα αυτή υπάρχει για αυτό το λόγο.Να μιλάω για ωραία ιστολόγια ( περιμένω την απάντηση).

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Συνεπης πάντα αφου λυθηκε το θεμα με το ιστολογιο μου περασα να αφησω ευχες για το ξεκινημα μιας νεας και καλης εβδομάδας.Να εισαι καλά.Eιναι οντως τελειο!!!!!!!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Καλή εβδομάδα και σε' σενα καλέ μου φίλε JK. Χαίρομαι που σου άρεσε το ιστολόγιο της Αναστασίας.

Δημοσίευση σχολίου