Ένας Πυροβολισμός Μέσα Στη Νύχτα

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Ο υπολοχαγός Μακ Γκρέγκορ επιστρέφοντας από το Αφγανιστάν πιστεύει ότι θα περάσει μερικές ήσυχες μέρες σε ένα μικρό χωριό της Αγγλίας πριν επιστρέψει στη δράση. Αλλά μια πρόσκληση σε μια δεξίωση θα τα αλλάξει όλα.
   Η απόπειρα φόνου κατά μιας πλούσιας νεαρής διασημότητας, τρίτη στη σειρά όπως αποκαλύπτεται, θα τον φέρει στην αναζήτηση του επίδοξου και επίμονου δολοφόνου. Ύποπτοι πολλοί, όλοι κάτι θα κερδίσουν, ποιων το άλλοθι είναι αληθινό και ποιων ψεύτικο; Θα βρει το δολοφόνο πριν προλάβει να ξαναχτυπήσει;
  Άλλη μια ιστορία, αστυνομική αυτή τη φορά, σας περιμένει να την κατεβάσετε.Αυτή η ιστορία πέρα του ότι είναι η πρώτη αστυνομική που βάζω έχει και κάτι άλλο πολύ ξεχωριστό. Όταν την έγραψα, πριν από ένα χρόνο τη χάρισα στην πριγκίπισσα της καρδιάς μου και ήταν η πρώτη που τη διάβασε. Τώρα αποφασίσαμε να τη μοιραστούμε και με όλους εσάς εκεί έξω. Καλή ανάγνωση.

4 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Σιγουρα αξιζει να τη διαβασουμε!!!
Καλο μηνα να έχεις με υγεία-ευτυχία και χαμόγελα!!!!!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Καλό μήνα και σε εσένα φίλε μου να κάνεις όλους μας να χαμογελάμε.

velis είπε...

Στην ιστοσελίδα είναι η δεύτερη αστυνομική ιστορία με ήρωα τον Μακ Γκρέγκορ.
‘Ο πρώτος ένορκος’ είναι μια από τις αγαπημένες μου & χαίρομαι που δεν ήταν μεμονωμένη ιστορία αλλά έχει συνέχεια ο ήρωας.
Μ’ εξέπληξες. Το ύφος γραφής σου στην αστυνομική πλοκή δεν έχει καμία σχέση με τις ιστορίες των ιπποτών ή του Μιχάλη [αν & σε κάποια σημεία υπάρχει το μυστήριο]. Τα έχεις ξεχωρίσει & νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά δύσκολο.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Βρε βρε κοίτα ποιος ήρθες. Καλώς την! Σε είχαμε χάσει τόσο καιρό.
Μυστήρια πάντα υπάρχουν σε πολλές ιστορίες. Αλλά τα αστυνομικά μυστήρια είναι διαφορετικά, σε αυτό άλλαζε και το πρόσωπο αφήγησης και του έδινε άλλη εικόνα. Χαίρομαι που σου άρεσε.
Ο Μακ Γκρέγκορ είναι ένας ήρωας με παρελθόν και συνέχεια, στο μέλλον θα τον ξαναδούμε, είναι σίγουρο.

Δημοσίευση σχολίου