Ονειρεύομαι

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Ονειρεύομαι. Όχι μάχες και μυθιστορήματα αλλά εσένα μικρή μου πριγκίπισσα. Ονειρεύομαι το όμορφό σου πρόσωπο, το αψεγάδιαστο δέρμα σου, το υπέροχο σώμα σου, το χάδι σου και το φιλί σου.
   Ονειρεύομαι να φιλήσω τα χειλάκια σου, να πάρω το προσωπάκι σου στα χέρια μου, να το κοιτάξω – ω ποτέ δεν χορταίνω να το κοιτάζω! – και να το φιλήσω. Ονειρεύομαι τα φιλιά σου, τα απαλά και τρυφερά αλλά και εκείνα τα έντονα γεμάτα πάθος, τα φιλιά εκείνα που μας αφήνανε και τους δυο με τόσο δυνατά αισθήματα και με τις καρδιές μας να χτυπάνε λίγο πιο γρήγορα.
   Ονειρεύομαι το άγγιγμά σου, τα χέρια σου μέσα στα δικά μου, το ζεστό σου δέρμα, τα χάδια σου. Ονειρεύομαι το σώμα σου στην αγκαλιά μου και στα χέρια μου.
   Ονειρεύομαι να σε φιλήσω, να γευτώ τα χείλη σου και εκείνο το έντονο πάθος σου που σαν φλόγα αναβλύζει ξαφνικά. Να κατέβω την ντελικάτη καμπύλη του λαιμού σου και να αφήσω τα φιλιά μου στο στέρνο σου. Να απολαύσω το άρωμά σου ανάμεσα στα στήθη σου, να τα φιλήσω ως τις απαλές κορυφές τους.
   Ονειρεύομαι το απαλό ζεστό δέρμα σου κάτω από τα ακροδάκτυλά μου, να αγγίξω κάθε άκρη του κορμιού σου, κάθε μικρό μέρος, κάθε καμπύλη, κάθε σημείο, να σου δείξω πόσο σε αγαπώ, πόσο θέλω να είσαι δική μου, σύντροφός μου, πριγκίπισσά μου, το άλλο μου μισό.
   Ονείρευομαι τη στιγμή που θα γίνουμε ένα, δένοντας τις ζωές μας με ακόμα ένα δεσμό, βαδίζοντας ένα μονοπάτι που με καμία άλλη γυναίκα δε θέλω να διαβώ. Ονειρεύομαι έσενα στην αγκαλιά μου, γαληνεμένη, χαρούμενη και ευτυχισμένη. Μας ονειρεύομαι μαζί για πάντα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου