Ιστολόγιο του μήνα – Μάιος 2013

Author: Νυχτερινή Πένα /


Ξεκινώντας να γράψω το ιστολόγιο του μήνα για το μήνα που μόλις βγήκε διαπίστωσα πως είχα αφήσει τον προηγούμενο μήνα χωρίς ιστολόγιο του μήνα και έτσι έσπευσα να διορθώσω αυτήν μου την παράλειψη.
Σήμερα θα μιλήσουμε για έναν άγγελο, όχι δεν αναφέρομαι στους υπερκόσμιους φύλακες που η Θεία Πρόνοια έχει θέσει δίπλα στον καθένα μας αλλά σε έναν Ροζ Άγγελο. Γιατί ροζ θα μου πείτε, μάλλον επειδή το ροζ έχει καθιερωθεί ως το χρώμα που είναι συνδεδεμένο με τα τρυφερά συναισθήματα της αγάπης και τον ρομαντισμό.
Το ιστολόγιο αυτό ομολογώ ότι δεν το βρήκα εγώ αλλά η κάτοχός του με βρήκε εκείνη. Όταν με τη σειρά μου την επισκέφθηκα ανακάλυψα ένα πρόσφατα δημιουργημένο ιστολόγιο με πολλά κείμενα ως επί το πλείστον ρομαντικά και τρυφερά και ακόμα κείμενα με φρεσκάδα και χιούμορ. Είναι αρκετά τακτική στην επαφή της με το χώρο των ιστολογίων και ομολογώ ότι μου έδωσε μια ιδέα για αναρτήσεις ( όταν βέβαια πάψει να με κυνηγάει η δουλειά και δεν θα αναγκάζομαι να ξαπλώνω για να μην πονάει το γόνατό μου ).
Για μια επίσκεψη λοιπόν δεν έχετε παρά να πάτε: http://pink-angel-911.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου