Νυχτερινή Πένα Ετών Πέντε

Author: Νυχτερινή Πένα /

Έχουμε γενέθλια σήμερα!
Όχι τα δικά μου,  αυτά περάσανε πριν από λίγο καιρό. Σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά της η Νυχτερινή Πένα. Έκλεισε τα τέσσερα.
Πριν πέντε χρόνια σαν σήμερα ξεκίνησα δειλά - δειλά να κάνω τα πρώτα μου βήματα στον χώρο των ιστολογίων. Είχα πολλά να μάθω τεχνικά και μη μιας και ως τότε δεν είχα ιδέα.
Τώρα έχω ένα ιστολόγιο σε ηλικία νηπίου στην πρώτη σχολική εμπειρία (του χρόνου θα πάει δημοτικό! ) και έχω μάθει πολλά όχι μόνο για την τεχνολογία αλλά και για τους ανθρώπους. Μπορώ να πω περισσότερα για τους ανθρώπους. Γνώρισα τόσους πολλούς μέσα σε αυτά χρόνια, εύχομαι να γνωρίσω και άλλους ακόμα.

Χαίρομαι που σας γνώρισα όλους εκεί έξω, είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα να ξέρεις την ώρα που γράφεις ότι κάποιος εκεί έξω σε διαβάζει. Να ξέρεις ότι επικοινωνείς με ανθρώπους που πιθανότατα δεν θα συναντήσεις ποτέ από κοντά αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει να τους θεωρείς φίλους σου και να μοιράζεσαι μαζί τους πράγματα που δεν μοιράζεσαι με ανθρώπους γύρω σου. Σας ευχαριστώ που μου το δίνετε αυτό.

8 σχόλια:

elanor είπε...

Χρόνια καλά και δημιουργικά :) Εύχομαι αέρα στα λογοτεχνικά πανιά σου :)

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ Αργυρώ, να είσαι καλά.
Ελπίζω για ούριο άνεμο, έχω πολλά πράγματα στα σκαριά αλλά για αυτά αύριο στην επόμενη ανάρτηση.

Lia Papapetrou είπε...

Γράφοντας με στοργή,μεταδίδεις ελπίδα, εισπράττεις αγάπη, κλείνεις κύκλους γεμίζοντας σελίδες και πάλι από την αρχή! Εύχομαι οι κύκλοι σου να κρατήσουν όσο εσύ τους χρειάζεσαι! Καλή συνέχεια ...

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές.

flash είπε...

Εύχομαι πενούλα μου στην πένα σου να είναι εμπνευσμένη και δημιουργική πάντα και τα χρόνια που θα έρθουν να φέρουν πολλές επιτυχίες και στους δυο σας όπως σας αξίζουν!
Είναι και για εμένα ξεχωριστά σημαντικό το μοίρασμα αυτό, πολύτιμο το συναίσθημα,
όπως νομίζω για τον καθένα που το εισπράτει...
προσωπικά πολλά κομμάτια της πενούλας σου ειναι συνδεδεμένα με τέτοιο τρόπο με δικές μου εμπειρίες, εννοώ την συντροφιά που μου κράτησαν, άλλοτε την παρηγοριά, του νου το ταξίδεμα... κι έτσι και για αυτόν τον επιπλέον λόγο έχουν γράψει ανεξιτηλα στην καρδιά μου και δεν πρόκειται ποτέ να σβήσουν από εκεί... κι εγώ Σ'ευχαριστώ για όλα πάρα πολύ. :)

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τις ευχές flash να είσαι καλά και συ!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝΑ!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Νυχτερινή Πένα είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια!

Δημοσίευση σχολίου