Ημερολόγιο Συγγραφέα 4

Author: Νυχτερινή Πένα /

Λίγες ώρες πριν μπει ο Νοέμβρης ο οποίος για μένα είναι ο κατ’ εξοχήν συγγραφικός μήνας καθώς Νοέμβριο άρχισα να γράφω πριν πολλά χρόνια. Αλλά φέτος θα είναι ακόμα πιο έντονα συγγραφικός. Αυτό γιατί ξεκινάει και ο διαγωνισμός του sff που έχει σαν σκοπό την συγγραφή 50.000 λέξεων σε ένα μήνα, σαν να λέμε κάπου δώδεκα σελίδες τη μέρα χειρόγραφες, το έχω κάνει μια φορά γράφοντας το Άμεσος Κίνδυνος, με μέσο όρο τις 15 σελίδες και μια φορά στο Μια Νύχτα Του Απρίλη με μέσο όρο τις 11 και αν την πρώτη φορά ήταν μόνο για δώδεκα μέρες ( επειδή ολοκλήρωσα το μυθιστόρημα ) τη δεύτερη το έκανα για εβδομήντα εννιά! Οπότε ένας μήνας δεν είναι και τόσο τρομερός ε;
Δυστυχώς είναι. Δεν είμαι πια υγιής και δεν έχω τις δυνάμεις που είχα κάποτε. Ακόμα και χωρίς δουλειά δεν έχω την ίδια αντοχή που είχα από χρόνια. Θα δοκιμάσω να πετύχω το στόχο μου ωστόσο και όσο καταφέρω.
Χάρη στο NoWriMo δεν είμαι μόνος μέσα στην αρένα αυτή. Έχω ακόμα έντεκα συνοδοιπόρους που θα δοκιμάσουν να πετύχουν αυτόν τον άθλο. Είμαστε μικρή ομάδα και απέναντί μας έχουμε τα μεγάλα θηρία της αναβολής και της ματαίωσης οπλισμένα με τα δίκτυα της αναβλητικότητας, τα δηλητηριασμένα βέλη των εξωτερικών περισπασμών και ενοχλήσεων και την ψευδαίσθηση της ματαιότητος. Αν θα τα καταφέρουμε; Μένει να το δούμε!

Σε λίγο αρχίζουμε, οι μονομάχοι βγαίνουν στην αρένα, χαίρε Sff οι μονομάχοι σε χαιρετούν! 

6 σχόλια:

MADnJIM είπε...

Θα είναι σίγουρα ένας υπέροχος μήνας..:)

Νυχτερινή Πένα είπε...

Τον οποίο ξεκίνησες αν κρίνω από την ώρα φίλε μου.

flash είπε...

Καλό μήνα! Πολύ Καλή επιτυχία στο εγχείρημά σου! Αν έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο, για όλα τα άλλα δεν σε φοβάμαι, θα τα καταφέρεις σίγουρα και θα τα καταφέρεις και θαυμάσια όπως πάντοτε γιατί αγαπάς αληθινά το να γράφεις, αφοσιώνεσαι στη ιστορία και είσαι ικανός να πειθαρχήσεις, όταν πάρεις φόρα δε, δεν σε σταματάει τίποτα! Με Δύναμη λοιπόν και την πιο γόνιμη έμπνευση!!! :)

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές, ελπίζω να τα καταφέρω.

Ανώνυμος είπε...

δυσκολο το βρισκω.........

Νυχτερινή Πένα είπε...

Λες ε; Το ξεκίνησα πάντως και θα δω που θα βγει!

Δημοσίευση σχολίου