Δ όπως Διάβασμα

Author: Νυχτερινή Πένα /

Το διάβασμα είναι όπως έχω ήδη αναφέρει αποτελεί μια μεγάλη απόλαυση για’ μενα. Απόψε δεν θα αναφερθώ πάλι στην απόλαυση του διαβάσματος αλλά σε ένα πιο πρακτικό θέμα. Πόσα βιβλία διαβάσατε τη χρονιά που σε λιγότερο από δύο ώρες μας τελειώνει;
Εγώ διάβασα 48, είναι το καλύτερό μου αποτέλεσμα μετά τα 50 του 2011. Από αυτά φαντασίας είναι πέντε, οκτώ αστυνομικά, τέσσερα επιστημονικής φαντασίας, δώδεκα περιπέτειες, ένα ιστορικό και δεκαοκτώ για το βιβλίο που έγραψα πάνω στο αγιολόγιο. Μια πολύ καλή σοδειά λοιπόν, ελπίζω και στο 2015 να έχω μια από τα ίδια. Ελπίζω να διαβάσατε και’ σεις πολλά βιβλία και το 2015 ακόμα περισσότερα.

2 σχόλια:

flash είπε...

χα! ειναι εξαιρετικά πιθανό να σε τρώω πενούλα! εντάξει, για λίγο :D (δεν τα μετράω... άλλα αν το στύψω, θα τα θυμηθώ, ένα προς ένα! :p)

Καλή, Χρυσή Χρονιά να έχεις, πενούλη μου!!! Υγεία, Αγάπη, Χαρά και ό,τι επιθυμείς περισσότερο να έρθει να σε βρει και να γίνει ευτυχής πραγματικότητα!!! και φυσικά βιβλία, υπέροχα, μοναδικά και αξέχαστα αναγνώσματα αλλα και γραπτά βέβαια!!! Εμπνεύσεις πολλές και σημαντικές! :)

Νυχτερινή Πένα είπε...

Χμμ είναι δύσκολο πιο πολλά, μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ένα βιβλίο κάθε βδομάδα.
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές,να είσαι γερή πάντα χαρούμενη.

Δημοσίευση σχολίου