Οι Φύλακες Του Χρόνου – Ο Κώδικας Της Αποκάλυψης

Author: Νυχτερινή Πένα /

Ο Λίαμ Ο’Κόνορ έπρεπε να πεθάνει στο ναυάγιο του Τιτανικού το 1912. Η Μάντι Κάρτερ έπρεπε να πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα το 2010. Η Σαλ Βίκραμ έπρεπε να πεθάνει σε πυρκαγιά το 2029. Όμως σώζονται και γίνονται μέλη μιας υπηρεσίας με την ασυνήθιστη αποστολή να διαφυλάττει την κανονική ροή της ιστορίας και τώρα πρέπει να βεβαιωθούν ότι στην Μεσαιωνική Αγγλία ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος δεν θα εκτελέσει τον αδερφό του Ιωάννη επιστρέφοντας από τις Σταυροφορίες αλλιώς τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στον εικοστό πρώτο αιώνα.
Μια καλή περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με καλή ιδέα και καλά δοσμένη με γρήγορο ρυθμό. Στα μείον μια έλλειψη ενημέρωσης για όλες τις λεπτομέρειες της ιστορίας όπως εξελίχθηκε ( για τις επόμενες σταυροφορίες ας πούμε μετά την τρίτη ).

Ένα προσωπικό μείον είναι ότι αυτό είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς του Άλεξ Σκάροου και κάποια κομμάτια της ευρύτερης πλοκής ( υπάρχει και μια που συνδέει όλα τα βιβλία ) θα ήταν πιο δεμένα αν είχα διαβάσει τα προηγούμενα δύο κάτι που σκοπεύω με την πρώτη ευκαιρία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου