Ημερολόγιο Συγγραφέα 3

Author: Νυχτερινή Πένα /

Ήρθε ο καιρός του NoWriMo στο sff και όχι μόνο ήρθε αλλά φτάσαμε και σχεδόν στη μέση. Διάλεξα για αυτόν τον Νοέμβριο να δουλέψω σε κάτι που γράφεται από καιρό, έτσι συνεχίζω το Θυρεό που έχει μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση.
Από τους στόχους που έθεσα στην αρχή του έτους άλλοι επιτεύχθηκαν και άλλοι όχι, αιτία αυτού η δουλειά – άλλες δυσκολίες ευτυχώς δεν υπήρξαν φέτος – και κάποια πράγματα που έγραψα χωρίς να είναι αναμενόμενα κυρίως εξαιτίας του sff. Ας δούμε τι κάναμε.
Ο πρώτος στόχος ήταν να ολοκληρωθεί ο Θυρεός του Λέοντος. Συνεχίζεται, μεγαλώνει και πλουτίζει σε περιεχόμενο και όπως ήδη είπα πάει για το μεγάλο φινάλε.
Ο δεύτερος στόχος η Πτήση 178 ολοκληρώθηκε, μεταφράστηκε κιόλας στα Αγγλικά για να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξή της και αν μπορεί να δημοσιευθεί κάπου.
Ο τρίτος στόχος το Χωρίς Μάρτυρες ολοκληρώθηκε επίσης. Μάλλον δεν θα αργήσουμε να το δούμε εδώ στο ιστολόγιο.
Ο τέταρτος στόχος οι Σταυροφόροι και ο έκτος στόχος η συνέχειά τους ολοκληρώθηκαν επίσης.
Ο πέμπτος στόχος ήταν η Επιχείρηση Υπεξαίρεση. Εξαιτίας της Κρύπτης της Ναβίρα που πήρε τη θέση της ουσιαστικά ως το μικρό έργο που θα έγραφα στις διακοπές, η επιχείρηση θα αναβληθεί για το 2016 μετά από το τέλος του Θυρεού και ενός ακόμα έργου που σκέφτομαι για μετά.
Πέρα από τους στόχους, όπως έχω ξαναπεί, έγραψα εξαιτίας του sff τρεις ιστορίες – Άγνωστος Πλανήτης, Το Μάτι Του Μάρνους και την Κρύπτη Της Ναβίρα – για ισάριθμους διαγωνισμούς και ακόμα το Τέλειο Έγκλημα που γράφτηκε χάρη σε έναν φίλο από εκεί. Όλες αρκετά μεγάλες ιστορίες.
Είμαι λοιπόν πολύ χαρούμενος για την πορεία μου στο γράψιμο ακόμα και αν συμβαίνουν και πράγματα που με αποθαρρύνουν και εν μέσω πίεσης του NoWriMo όπου δεν θα πιάσω τις 50000 λέξεις όπως το βλέπω αλλά θα φέρω το Θυρεό στην ολοκλήρωση. Ή πολύ κοντά σε αυτή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου