Writing Update – Ιανουάριος 2016

Author: Νυχτερινή Πένα /

Ο πρώτος μήνας του νέου έτους πέρασε και είναι καιρός να κάνουμε έναν απολογισμό. Παρά τα ΦΠΑ και τα κλεισίματα χρήσης και όλα τα τρεξίματα ήταν ένας πολύ παραγωγικός μήνας. Ανέφερα ότι αρρώστησα κιόλας;
Παρά τις δυσκολίες ο μήνας ήταν ένας πολύ καλός μήνας αφού έβγαλα 19625 λέξεις, 7227 από αυτές στην επιχείρηση που έφτασε τις 49 σελίδες και 10000 ακόμα μιλώντας για τα έργα μου ενώ 2398 είναι για το καινούριο έργο Χρέος Αίματος που είναι μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Δεν είναι άσχημα, όχι ότι δεν θα ήθελα και περισσότερο, και ελπίζω να πάει ακόμα καλύτερα ο Φεβρουάριος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σου το εύχομαι, Βασιλιά της Πένας! Καλή συνέχεια στο γράψιμο και εύχομαι ο Φεβρουάριος να δώσει μια γερή πνοή στα πανιά των ιστοριών σου!

Unknown είπε...

Άστα, όλοι μας αρρωστήσαμε από αυτή την άτιμη γρίπη που κυκλοφορούσε!!! Ευτυχώς τουλάχιστον δεν σε επηρέασε στη συγγραφή ούτε αυτό αλλά ούτε και τα κλεισίματα χρήσης κι όλα αυτά τα τρεχάματα. Οι ελπίδες μας λοιπόν εναποτίθενται στον Φεβρουάριο :) :)

Νυχτερινή Πένα είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ my fair Lady Nina! Εύχομαι και ο δικός σου μήνας να είναι γεμάτος έμπνευση.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ελπίζω να κρατήσω τις επιδόσεις και το Φεβρουάριο, έχω πολλά να γράψω και πολλά σχέδια για επόμενα.
Εσύ πως τα πήγες; Δεν έκανες ανάρτηση αυτό το μήνα είδα.

Unknown είπε...

Άστα,... χρωστάω ήδη το Writing Update του Ιανουαρίου και απ' ότι βλέπω θα αργήσω και του Φεβρουαρίου. :( Έπεσαν πολλές υποχρεώσεις αυτό το μήνα και δυστυχώς έμεινα λίγο πίσω. Λογικά θα τα αναρτήσω και τα 2 μαζεμένα κάποια στιγμή (πριν τελειώσει ο Φεβρουάριος ελπίζω). :)

Νυχτερινή Πένα είπε...

Αχ αυτές οι υποχρεώσεις, μας χαλάνε το χρόνο που θα είχαμε για καλύτερα πράγματα!

Δημοσίευση σχολίου