Ένας Ξένος Στην Πόλη

Author: Νυχτερινή Πένα /

Ο Τζακ Ρίτσερ καταφτάνει σε μια μικρή κωμόπολη απ’ όπου τον διώχνουν αμέσως. Κάθε άλλος άνθρωπος θα έφευγε και δεν θα ξαναπατούσε ποτέ. Αλλά όχι ο Ρίτσερ. Εκείνος θέλει να μάθει το γιατί και τι κρύβεται πίσω από την περίεργη συμπεριφορά τους. Και θα φέρει τον κόσμο άνω κάτω ως που να βρει τις απαντήσεις    

Μια ακόμα περιπέτεια του Ρίτσερ που είναι λίγο πιο αργή σε δράση αλλά έχει ένα βαθύ μυστήριο που δεν αποκαλύπτεται εύκολα και δεν είναι και εύκολο να το μαντέψει ο αναγνώστης. Είναι επίσης μια που ρίχνει σκιές στο χαρακτήρα του Ρίτσερ. Αυτό γίνεται σε δύο σημεία. Το πρώτο είναι ότι κοιμάται με μια γυναίκα που είναι παντρεμένη άσχετα αν ο σύζυγος είναι σε κώμα και δεν θα ανακάμψει ποτέ. Το δεύτερο είναι ότι ο Ρίτσερ αφήνει να σκοτωθούν εν ψυχρώ άνθρωποι – τους αξίζει και πεθαίνουν από τη βόμβα που φτιάξανε όταν την πυροδοτεί ο Ρίτσερ – ενώ ως τώρα είχε σκοτώσει μόνο σε αυτοάμυνα.

Χίλιες Τετρακόσιες Αναρτήσεις

Author: Νυχτερινή Πένα /

Χίλιες τετρακόσιες! Είναι ένας μεγάλος αριθμός. Χίλιες τετρακόσιες αναρτήσεις με κείμενα, σκέψεις, απόψεις, ιστορίες σε συνέχειες και βιβλιοκριτικές. Με όλα όσα δηλαδή με γεμίζουν και μου αρέσουν να ασχολούμαι και τα μοιράζομαι με όλους εσάς εκεί έξω.

Και αυτό είναι το πιο βασικό, ότι όλα αυτά που γράφω τα μοιράζομαι με ανθρώπους εκεί έξω που δεν γνωρίζω και πιθανότατα δεν θα γνωρίσω ποτέ, τουλάχιστον από κοντά.

Φόνοι Στο Μπέβερλι Χιλς

Author: Νυχτερινή Πένα /

Οι διακοπές του Άλεξ Κρος διακόπτονται από μια καινούρια υπόθεση. Μια δολοφόνος σκοτώνει επιφανείς γυναίκες από το χώρο του κινηματογράφου. Είναι ικανή, αδίστακτη και προφανώς ικανή για όλα. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη καθώς δεν την νοιάζει ποιος άλλος θα πεθάνει μαζί με τα θύματα της. Θα καταφέρει ο Κρος να την πιάσει πριν ξανασκοτώσει;

Μια ακόμα περιπέτεια του Πάτερσον με τον κλασσικό του ήρωα και με το συνηθισμένο στυλ, γρήγορα μικρά κεφάλαια, μυστήριο αλλά και ανατροπές. Στα μείον, προσωπικά για εμένα, η υπερβολική ενασχόληση με την προσωπική ζωή του Κρος.

Wolf’s Bane

Author: Νυχτερινή Πένα /

Lone Wolf returns to Sommerlund from a mission abroad, but unlike the usual warm welcomes, this time, he is met with suspicion and hostility and is arrested. He soon learns the reason: a doppelgänger of him is roaming free, killing mercilessly and indiscriminately. Naturally, he takes on the task of confronting him, not only for the sake of his homeland but also to clear his name.

This mission will prove to be one of the most challenging he has ever undertaken. Not only do the forces and abilities of his double match his own, but the pursuit will lead him beyond the boundaries of Magnamund into worlds completely foreign and dedicated to evil, ultimately ending in the very Plane of Darkness.

Ο Όλεθρος Του Λύκου

Author: Νυχτερινή Πένα /

Ο Μοναχικός Λύκος επιστρέφει στη Σάμμερλαντ από μια αποστολή στο εξωτερικό αλλά αντίθετα με τα συνηθισμένα καλωσορίσματα αυτή την φορά τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία και εχθρότητα ενώ τον συλλαμβάνουν. Δεν αργεί να μάθει το λόγο, ένας σωσίας του κυκλοφορεί ελεύθερος και σκοτώνει αλύπητα όσο και αδιάκριτα. Φυσικά αναλαμβάνει να τον αντιμετωπίσει όχι μόνο για το καλό της πατρίδας του αλλά και για να καθαρίσει το όνομά του.

Αυτή η αποστολή θα αποδειχθεί από τις πλέον δύσκολες που έχει αναλάβει ποτέ. Δεν είναι μόνο οι δυνάμεις και οι ικανότητες του σωσία του που αντιστοιχούν στις δικές του, αλλά η καταδίωξη θα τον οδηγήσει πέρα από τα όρια της Μάγκναμουντ σε κόσμους τελείως ξένους και αφιερωμένους στο κακό ως που θα καταλήξει στο ίδιο το Πεδίο του Σκότους.

Ημερολόγιο Συγγραφέα 4

Author: Νυχτερινή Πένα /

Φτάσαμε στη μέση του χρόνου, συνεχίζω να γράφω απτόητος όσο έχω χρόνο από τη δουλειά. Για το 2024 είχα θέσει αυτούς τους στόχους (που αυξάνονται όσο προχωράει το έτος):

1. Την ολοκλήρωση της περιπέτειας που αποτελεί συνέχεια της Επιχείρησης Ιωνία (γράφεται)

2. Την ολοκλήρωση της περιπέτειας Μέρες του Φθινοπώρου (ολοκληρώθηκε).

3.  Ένα βιβλιοπαιχνίδι (σχεδιάζεται).

4. Μια περιπέτεια εν μέσω μιας σφοδρής καταιγίδας (γράφεται)

5. Το πέμπτο και τελευταίο βιβλίο των Χρονικών της Έρεμορ. (στην επιμέλεια)

6. Μια ιστορική περιπέτεια στο Βυζάντιο, το ποια θα είναι ακριβώς έχει ακόμα να αποφασιστεί μιας και έχω τρία σενάρια κατά νου. (γίνεται η ιστορική έρευνα)

7.  Πιθανώς μια ιστορία για το 1922 (γράφεται)

8.  Το επόμενο της σειράς με τις Σταυροφορίες. (ολοκληρώθηκε)

9.   Μερικά ποιητικά έργα (γράφτηκαν ήδη αρκετά)

10.  Μια περιπέτεια δράσης που ίσως δημοσιευθεί σε συνέχειες.

11. Το ιστολόγιο, είναι και αυτό ένα έργο αρκετών λέξεων (4503 επί του παρόντος).

Ακόμα προστέθηκαν τα εξής:

12. Μια μικρή περιπέτεια στα σύνορα Ελλάδας Τουρκίας. (ολοκληρώθηκε)

13. Μια αναθεώρηση στο Αγιολόγιο (ολοκληρώθηκε)

14. Μια αναθεώρηση στο Απολυτικάριο μιας και μαζεύτηκαν πολλές σημειώσεις να ενσωματωθούν (ολοκληρώθηκε)

Εντάξει καλά προχωράμε, θα συνεχίσω απτόητος και για το υπόλοιπο έτος.