Πυρετός

Author: Νυχτερινή Πένα /


Έτσι όπως είμαι καθηλωμένος στο κρεβάτι δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλα πράγματα από το να σκέφτομαι και όπως πάντα οι σκέψεις μου γυρίζουν σε' σενα.
Αχ να ήξερες πόσο μου λείπεις, το άγγιγμα των απαλών χεριών σου, το χέρι σου μέσα στο δικό μου. Πόσο θέλω να ακούσω τη γλυκιά σου φωνή, πόσο θέλω να σε ακούσω να γελάς, να μαντεύω στην αλλαγή της φωνής σου το χαμόγελο.
Δεν ξέρεις πόσο μου λείπουν όλα αυτά και πολλά ακόμα. Οι βόλτες μας, οι ήσυχες στιγμές αγκαλιασμένοι, το να μιλάμε για τόσα πολλά πράγματα. Να μιλάμε για βιβλία. Να σχεδιάζουμε τι θα διαβάσουμε.
Ο πυρετός ρημάζει το σώμα μου, τα αντιπυρετικά δυστυχώς δεν με πιάνουν και έτσι δεν λιγοστεύει. Με έχει στεγνώσει σαν να ήμουν κάτω από τον ήλιο στην έρημο. Οι σκέψεις αρχίζουν και αυτές να μπερδεύονται.
Είναι τόσα αυτά που μου λείπουν όταν είσαι μακριά. Αλλά αυτή τη στιγμή θα έδινα πολλά να ήσουν εδώ, να κρατάς το χέρι μου στα δικά σου. Το δροσερό σου άγγιγμα θα ήταν καλύτερο από κάθε φάρμακο. Αλλά δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
Αγγίζω τη μπουκλίτσα από τα μαλλιά σου, πάντα την έχω μαζί μου. Είναι σαν να σε έχω πάντα μαζί μου όπου και αν πηγαίνω. Θυμάμαι τη στιγμή που μου την έδωσες.... Οι σκέψεις μου μπερδεύονται. Ο πυρετός κατακτάει νέα ύψη.
Βυθίζομαι σε ένα πηκτό σκοτάδι, το λήθαργο του υψηλού πυρετού. Οι τελευταίες μου συνειδητές σκέψεις είναι για σενα. Ελπίζω ότι όταν θα συνέλθω, όποτε γίνει αυτό θα είσαι εδώ για μένα μικρή μου πριγκίπισσα.

4 σχόλια:

flash είπε...

αχ πενούλα... σαν να το βλέπω.. θα ξυπνήσεις με το χρώμα της υγείας το πρωί κι εκείνη θα είναι εκεί να σου χαμογελάει...
και θα κρατάει και μια κομπρέσα
στα χέρια! :))
έλα, Χαμογέλα!!!
ήταν πολύ δυνατό το ποστ σου, με άγγιξε
Σου εύχομαι μία όμορφη μέρα
και περαστικά σου γρήγορα..
ή μάλλον εύχομαι να είναι περαστικό ήδη!
Τα φιλιά μου!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές flash, περαστικό δεν είναι ακόμα αλλά το παλεύω.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ευχομαι περαστικα γρηγορα.Σιγουρα να το παλεψεις.Καλο τριημερο με υγεια.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ φίλε μου JK, θα περάσει που θα πάει.
Χαίρομαι που σε βλέπω. Καλό τριήμερο και σενα με ξεκούραση και κέφι.

Δημοσίευση σχολίου