Ένας Πυροβολισμός Μέσα Στη Νύχτα

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Ο υπολοχαγός Μακ Γκρέγκορ επιστρέφοντας από το Αφγανιστάν πιστεύει ότι θα περάσει μερικές ήσυχες μέρες σε ένα μικρό χωριό της Αγγλίας πριν επιστρέψει στη δράση. Αλλά μια πρόσκληση σε μια δεξίωση θα τα αλλάξει όλα.
   Η απόπειρα φόνου κατά μιας πλούσιας νεαρής διασημότητας, τρίτη στη σειρά όπως αποκαλύπτεται, θα τον φέρει στην αναζήτηση του επίδοξου και επίμονου δολοφόνου. Ύποπτοι πολλοί, όλοι κάτι θα κερδίσουν, ποιων το άλλοθι είναι αληθινό και ποιων ψεύτικο; Θα βρει το δολοφόνο πριν προλάβει να ξαναχτυπήσει;
  Άλλη μια ιστορία, αστυνομική αυτή τη φορά, σας περιμένει να την κατεβάσετε.Αυτή η ιστορία πέρα του ότι είναι η πρώτη αστυνομική που βάζω έχει και κάτι άλλο πολύ ξεχωριστό. Όταν την έγραψα, πριν από ένα χρόνο τη χάρισα στην πριγκίπισσα της καρδιάς μου και ήταν η πρώτη που τη διάβασε. Τώρα αποφασίσαμε να τη μοιραστούμε και με όλους εσάς εκεί έξω. Καλή ανάγνωση.

Καληνύχτισμα

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Η νύχτα έχει προχωρήσει, όλα είναι βυθισμένα σε μια σχεδόν απόλυτη ησυχία, μόλις σε καληνύχτισα και τώρα κοιμάσαι, παραδομένη στη γλυκιά ανυπαρξία του ύπνου. Ελπίζω τα όνειρα που σε επισκέπτονται απόψε να είναι τα πιο όμορφα και γλυκά, τόσο όμορφα και γλυκά όσο είναι και το προσωπό σου. Τόσο τρυφερά και απαλά όσο το βελούδινο δέρμα σου, μεθυστικά όσο τα χείλη σου.
   Να είναι όμορφα τα όνειρα που θα σε συνοδέψουν ως το πρωί μα πάνω από όλα να είναι ευγενικά και γενναιόδωρα, όσο ευγενική και γενναία είναι η ψυχή σου, να σε ταξιδέψουν και να σε μαγέψουν, να σε ξεκουράσουν και να κάνουν τον ύπνο σου παραδεισένιο.
   Κοιμίσου γλυκιά μου αγαπημένη ως το πρωί που θα σε ξυπνήσει το φως γλυκοφιλώντας τα μάτια σου στην αρχή μιας νέας θαυμάσιας μέρας.

Θέλω Να Σου Χαρίσω

Author: Νυχτερινή Πένα /


Θα ήθελα τα πάντα
να σου χαρίσω
να στα δώσω για να σ’ ευχαριστήσω.
Θα ήθελα με διαμάντια και ρουμπίνια
τα χέρια σου να γεμίσω
κάθε τι πολύτιμο
στα πόδια σου να ρίξω.

Θα ήθελα ό,τι σε κάνει
χαρούμενη να σου δωρίσω
να μαζέψω τ’ άστρα τ’ ουρανού
και στην ποδιά σου να τα ρίξω.

Θα ήθελα κάθε ευτυχία
να σου χαρίσω
χαρά αληθινή
να σε γεμίσω.

Θα ήθελα να σε κάνω
χαρούμενη κι ευτυχισμένη
τόσο πολύ όσο καμία
γυναίκα δεν είναι στην οικουμένη.

Θα ήθελα κάθε τι όμορφο
να στο χαρίσω
δικό σου για πάντα
κανείς να μη στο πάρει πίσω.

Θα ήθελα όλα να στα δώσω
τίποτα να μην κρατήσω
γιατί με έκανες ευτυχισμένο
που με άφησες να σε αγαπήσω.

Το Ιστολόγιο του μήνα - Μάιος 2012

Author: Νυχτερινή Πένα /


Αύριο ή μεθαύριο θα έχουμε πανσέληνο, μου αρέσει πολύ όταν το φεγγάρι είναι γεμάτο ή σχεδόν γεμάτο και λούζει τα πάντα με το αργυρόχρωμο φως του. Και επειδή μου αρέσει πολύ το φεγγαρόφωτο θα μιλήσουμε για ένα ιστολόγιο με αυτό το όνομα. Φεγγαρόφωτο ή όπως είναι εκεί γραμμένο Μoonlight.
Στο Moonlight θα βρείτε κείμενα βγαλμένα μέσα από την εφηβική ψυχή, κείμενα με ρομαντισμό και συναίσθημα που αφορούν σκέψεις, όνειρα και αισθήματα, ακόμα και τα πρώτα καρδιοχτύπια. Για μια βόλτα λοιπόν κάτω από υο ασημένιο σεληνόφως επισκεφθείτε το: http://vag-ctella-moonlight.blogspot.gr/