Ιστολόγιο του μήνα – Μάιος 2017

Author: Νυχτερινή Πένα /

Οι περισσότεροι συγγραφείς, για να μην πω σχεδόν όλοι, κατασκευάζουν έναν κόσμο μέσα στον οποίο δημιουργούν τις ιστορίες τους. Λίγοι θα φτιάξουν και έναν δεύτερο, ο υποφαινόμενος είναι ένα παράδειγμα που μετά την Έρεμορ υλοποίησε και την Εσπέρια όταν εμπνεύστηκε μια ιστορία που δεν ταίριαζε στην Έρεμορ. Ωστόσο ανακάλυψα και έναν συνάδερφο στην τέχνη που προχώρησε στο επόμενο βήμα δημιουργώντας πολλά παράλληλα σύμπαντα στα οποία εξελλίσονται οι ιστορίες του. Και βρήκε ένα όνομα για το πλέγμα αυτό των παράλληλων κόσμων. Καλώς ήρθατε στην Κοσμοσύρια.
Ας αρχίσουμε από το όνομα. Όπως λέει και ο ίδιος στο εναρκτήριό του κομμάτι στο ιστολόγιο η ονομασία για το πολυσύμπαν αλλά και το ιστολόγιο προήλθε από την συρραφή των λέξεων κόσμος, σειρά και ροή. Στην Κοσμοσύρια λοιπόν θα βρείτε πολλές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, άλλες ουτοπικές. άλλες δυστοπικές, κάποιες με μια δόση ρομαντισμού.
Από τότε που άρχισε το ιστολόγιό του πριν από έξι χρόνια έχει κάνει πολύ δρόμο, όχι μόνο έχει γράψει και δημοσιεύσει πολλές ιστορίες αλλά έχει εκδώσει και δύο βιβλία, του εύχομαι πολλά περισσότερα.
Αν θέλετε να ταξιδέψετε σε κόσμους μακρινούς ορίστε η διεύθυνση για να ξεκινήσετε: http://kosmosyria.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου