Το Κορίτσι της Πτήσης 5403

Author: Νυχτερινή Πένα /


Η πτήση 5403 της Turkish Airlines εκτελεί το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη Παρίσι αλλά το βράδυ της 22ας Δεκεμβρίου 1980 δεν φτάνει ποτέ στον προορισμό της. Συντρίβεται στο Μον Τερίμπλ στα σύνορα Γαλλίας Ελβετίας. Επιβάτες 169, επιζώντες ένας. Ένα μωρό μερικών μηνών χωρίς να έχει πάνω του κανένα αποδεικτικό ταυτότητας, και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί στο αεροπλάνο υπήρχαν δύο μωρά. Ποιο είναι το κοριτσάκι που επέζησε; Δεκαοκτώ χρόνια αργότερα ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που ερευνούσε την υπόθεση είναι έτοιμος να αυτοκτονήσει σίγουρος ότι δεν είχε βρει την άκρη όταν ξαφνικά βρίσκει ένα νέο στοιχείο και δολοφονείται!
Μια ιστορία που κρατάει το ενδιαφέρον ως την τελική ανατροπή που είναι λίγο τραβηγμένη αλλά όχι απίθανη ή αδύνατη. Στα μείον μια πολυλογία που τον πιάνει μερικές φορές και ένα λάθος της μεταφράστριας, δεν μεταφράζει ονόματα που εμείς έχουμε συνηθίσει αλλιώς όπως η Διέπη και ακόμα χειρότερα το απαράδεκτο Ισταμπούλ.




2 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αγαπητέ φίλε. Με θέμα που ιντριγκάρει. Το κρατώ στα υπόψη. Να σε ρωτήσω κάτι. Έχεις σκεφτεί να ανεβάσεις έργα σου στο wattpad ?
Καλό βράδυ.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Καλώς το φίλο μου!
Ναι, το wattpad φιλοξενεί μερικά έργα μου ήδη.

Δημοσίευση σχολίου