Ετοιμάζοντας Νέα Έργα

Author: Νυχτερινή Πένα /

 Στην προηγούμενη ανάρτηση μίλησα για το τι έχω ήδη γράψει στη φετινή χρονιά. Τώρα θέλω να δούμε λίγο τα επόμενα σχέδιά μου, τόσο συγγραφικά όσο και εκδοτικά. Εκτός από την Επιχείρηση Ιωνία που ετοιμάζεται για να κάνει την προσπάθεια για έκδοση, έχω κατά νου να εκδώσω και μια ιστορία σε συνέχειες, κάτι σαν επεισόδια.

Και αυτήν την προσπάθεια θέλω να δούμε μαζί, ποια ιστορία να διαλέξω για να το κάνω αυτό; Υπάρχουν τρεις επιλογές επί του παρόντος:

1. Βασίλισσα των Ωκεανών

Ένα υπερωκεάνειο (με το όνομα του τίτλου) αφήνει τη Μάλτα για μια κρουαζιέρα στα Ελληνικά νησιά. Ανάμεσα στους επιβάτες του που θα γνωρίσουμε βρίσκονται δύο Βρετανοί ευγενείς που ταξιδεύουν για αναψυχή αν και αναζητούν και τη λύση ενός αρχαίου γρίφου, μια κοπέλα που δεν έχει ποτέ μιλήσει μετά τη δολοφονία των δικών της δέκα χρόνια πριν. ο δολοφόνος που αγνοεί την παρουσία της και βρίσκεται στο πλοίο σχεδιάζοντας μια αιματηρή τρομοκρατική επίθεση, ένας άνδρας της ΜΙ6 που τον αναζητά και πάει λέγοντας.

 

2. Σε Γη Και Θάλασσα

Το 1809 μια αποστολή ξεκινάει από το Λονδίνο για την Καραϊβική με σκοπό να κάνει τη ζωή των Γάλλων εκεί δύσκολη και να ιδρύσει μια αποικία σαν βάση επιχειρήσεων. Η αποστολή όμως ναυαγεί στα ανοιχτά της Λα Κορούνια και βγαίνουν στην ακτή. Η Ισπανία έχει μόλις κατακτηθεί από το Ναπολέοντα και έτσι βρίσκονται σε εχθρικό έδαφος, πρέπει να φτάσουν στα σύνορα με την Πορτογαλία όπου και θα βρουν τις Αγγλικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί.

Ανάμεσα στους χαρακτήρες της ιστορίας μας βρίσκονται ένας αξιωματικός που βλέπει να πέφτει πάνω του ξαφνικά το βάρος της διοίκησης, ένας νεαρός άνδρας που κατατάχθηκε μετά από την απόρριψη από τη γυναίκα που αγαπούσε, μια κοπέλα που προσπαθεί να γλιτώσει από την κακομεταχείριση και άλλοι.

 

3. Άγνωστος Πλανήτης

Μια αποστολή ταξιδεύει για την εξερεύνηση και τον εποικισμό ενός μακρινού πλανήτη. Αλλά όταν ξυπνούν από την κρυογονική στάση, ανακαλύπτουν ότι ο πλανήτης στον οποίο πλησιάζουν είναι κατοικήσιμος αλλά δε βρίσκονται εκεί που θα έπρεπε και ακόμα χειρότερα το σκάφος τους είναι άσχημα χτυπημένο και πρέπει να το εγκαταλείψουν άμεσα.

Παρακολουθούμε την ιστορία μέσα από μια ομάδα από το πλήρωμα του διαστημικού σκάφους αλλά και από μερικούς από τους μελλοντικούς κάτοικους του πλανήτη, κάποιοι με την οικογένειά τους.

Λοιπόν; Ποια ιδέα να διαλέξω; Πείτε μου τη γνώμη σας!

2 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Χμμμ πολύ ωραίες ιδέες και οι τρεις!
Προσωπικά θα σταθώ στην πρώτη αγαπητέ μου φίλε.
Στην "Βασίλισσα των Ωκεανών". Δεν ξέρω γιατί αλλά μίλησε πιο έντονα μέσα μου και θα χαρώ πολύ να την παρακολουθήσω σε συνέχειες, κάτι σαν σειρά.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Καλησπέρα.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!
Όλες οι προτάσεις φαίνονται ενδιαφέρουσες...
Με μικρή διαφορά θα προτιμούσα την "Βασίλισσα των Ωκεανών".
Καλή και δημιουργική ημέρα!

Δημοσίευση σχολίου