Το Ιστολόγιο του μήνα – Ιανουάριος 2013

Author: Νυχτερινή Πένα /


Το σημερινό ιστολόγιο είναι ένα για το οποίο έχω ξαναμιλήσει. Δεν είναι είναι περίεργο που θα ξαναμιλήσω γι’ αυτό μιας και είναι ένα αξιόλογο ιστολόγιο, ο λόγος για το ιστολόγιο της Ρεγγίνας. Τότε είχα γράψει: της αρέσουν πολλοί οι συμβολισμοί, οι συμβολικές πράξεις και σκέψεις αλλά όχι όλες. Εκείνες που κρύβουν ένα πραγματικό νόημα, βαθύ και αληθινό, που μιλάει στην καρδιά. Δεν έχει αλλάξει, ακόμα έτσι είναι.
Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τα βαθύτερα νοήματα και τις αιώνιες αλήθειες, σκέφτεται πολύ, συλλογίζεται και κρίνει, πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις και όλο αυτό τον τρόπο να βλέπει τον κόσμο και τη ζωή τον πέρασε και στο ιστολόγιό της μέσα από τα κείμενα που γράφει.
Έχει ακριβώς τέσσερα χρόνια που ξεκίνησε το ιστολόγιό της με τον νοσταλγικό, ρομαντικό τίτλο Δίκτυα Από Παλιά Δαντέλα. Ο ρομαντισμός και η νοσταλγία είναι ένα ακόμα δυνατό της συναίσθημα ειδικά όταν έχει να κάνει με την ιδιαίτερη πατρίδα της που μας την έχει γνωρίσει μέσα από πλήθος αναρτήσεις με εκδηλώσεις ή με φωτογραφίες από τα ταξίδια που κάνει.
Την Ρεγγίνα και τα απλωμένα στον άνεμο Δίκτυα Από Παλιά Δαντέλα (όπως λέει και εκείνη) θα τα βρείτε εδώ: http://anemondixtia.blogspot.com/

4 σχόλια:

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Σ ευχαριστώ Πένα μου!
Αν και πολύ πολύ καθυστερημένα που το είδα...(συχώρεσέ με) έστω και τώρα θέλω να σ ευχαριστήσω για την Ευαισθησία με την οποία αγγίζεις τα όσα γράφω, και για την Ευγένεια που σε διακρίνει, και που είναι πλέον κάτι σπάνιο στον κόσμο μας. Έχεις ένα περίσσευμα καρδιάς πάντα για τους ανθρώπους, και δεν είναι παράξενο που σ έχει ξεχωρίσει και διαλέξει η Πριγκίπισσά σου.. Εύχομαι να παραμείνεις έτσι πάντα καλέ μου Γουίλλιαμ.

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Και σωστά διέγνωσες περί του τι μ αρέσει!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Χαίρομαι που σου άρεσε το αφιέρωμα στο ιστολόγιό σου και ας το είδες όπως λες αργά...

Νυχτερινή Πένα είπε...

... όπως και χαίρομαι για την επιτυχία στην πρόβλεψη των προτιμήσεών σου!
Καλό βράδυ!

Δημοσίευση σχολίου