Το Ιστολόγιο του μήνα – Φεβρουάριος 2013

Author: Νυχτερινή Πένα /


Σε τι σας παραπέμπει η λέξη flash; Αν είσαστε μιας κάποις ηλικίας θα σας θυμίζει ενδεχομένως δυο ήρωες των κόμικ, τον “FlashGordon ή τον υπερήρωα Flash. Αν είσαστε πιο νέοι θα σκέφτεστε αυτό που σημαίνει, κυριολεκτικά την αστραπή. Εμένα ωστόσο η λέξη με παραπέμπει κατευθείαν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αφού είναι το διαδυκτιακό της όνομα.
Παρότι δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ είναι από τους πιο κοντινούς μου μπλόγκερ. Το διάλεξε υποθέτω το όνομα γιατί και η ίδια είναι προικισμένη με κάποιες από τις ιδιότητες της αστραπής, είναι και εκείνη γεμάτη ενέργεια και ταχύτατη σε αντιδράσεις.
Ξεκίνησε το ιστολόγιό της πριν από τέσερα και μισό χρόνια και έκτοτε αποτυπώνει σε αυτό κάτι από όλα όσα την κάνουν να αντιδράσει στον κόσμο, είτε πρόκειται για μια είδηση, μια κατάσταση ή μια δήλωση δημοσίου προσώπου. Ξεκίνησε με ένα κείμενο για την πρώτη μέρα στο σχολείο ενός ανηψιού της κάνοντας τον παραλληλισμό με το δικό της νέο ξεκίνημα στο ιστολόγιο και συνέχισε με αναρτήσεις για όλα αυτά που την επηρεάζουν, τη συγκινούν ή τη θυμώνουν. Ακόμα ένα κοινό με τις αστραπές, πολλές φορές είναι μικρές και κατευθείαν στο επίκεντρο του θέματος οι αναρτήσεις, λίγες γραμμές και ένα βιντεάκι για παράδειγμα.
Την flash και την Πόρτα Για Τον Ουρανό ( έτσι λέγεται το ιστολόγιο, ταιριαστό, από εκεί δεν έρχονται οι αστραπές;) θα τη βρείτε εδώ:http://portagiatonourano.blogspot.gr/

2 σχόλια:

flash είπε...

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ
πενούλα μου.........

σαν παπούλης συγκινήθηκα μόλις το είδα!...
αλλά το καταχάρηκα και σαν μικιό :p

ένιωσα θαυμάσια σαν διάβασα πώς ξεκινάς την δεύτερη παράγραφο :) αυτή η πρώτη αίσθηση ακόμα μου μένει....

το flash δεν το διάλεξα ακριβώς (εμένα μου ήταν πολύ δύσκολο να βρω όνομα) "αστραπή" ήταν το πρώτο μου παρατσούκλι σχεδόν από πριν να γεννηθώ :D έσκασα από το πουθενά καθώς φαίνεται :p θυμήθηκα λοιπόν αυτό :)
έχει διάφορους συμβολισμούς για μένα...
και ναι τελικά νομίζω πως με τον καιρό ταιριάξαμε για τα καλά οι δυο μας :))

η Πορτούλα μου είναι μια άλλη ιστορία...
είναι μια διέξοδος για το Ιδανικό, το οποίο συμβολίζεται με τον Ουρανό και έχει μια ξεχωριστή, πολύτιμη, μοναδική και προσωπική φύση ίσως, για τον καθένα :))

Τα φιλιά μου πενούλα!! :)

Νυχτερινή Πένα είπε...

Αστραπή από τα γενοφάσκια σου λοιπόν!
Χαίρομαι που σου άρεσε η παρουσίαση, όσο για τη δεύτερη παράγραφο ισχύει σίγουρα!
Φιλιά και μια γλυκιά καληνύχτα.
Και μην ξεχάσεις να αλλάξεις την ώρα απόψε!

Δημοσίευση σχολίου