Οι Ιππότες Του Όρκου, Τα Χρονικά Της Έρεμορ Βιβλίο Πρώτο

Author: Νυχτερινή Πένα /


Στον κόσμο της Έρεμορ η μάχη μεταξύ καλού και κακού δεν είναι απλά θέμα συνειδήσεων, είναι ένας πραγματικός πόλεμος μεταξύ των ελευθέρων λαών και των δυνάμεων του Σκότους. Στην Αραγκόν, ο νεαρός Γουίλλιαμ του Νέρακ έρχεται στο κάστρο των Αετών, την έδρα της Ιπποσύνης για να γίνει δόκιμος Ιππότης. Από την πρώτη στιγμή θα βρεθεί στο επίκεντρο αυτού του πολέμου, θα αποκτήσει καλούς και πιστούς φίλους, θα πολεμήσει και θα αγαπήσει. Θα αντιμετωπίσει τις δυνάμεις του εχθρού αλλά θα πληρώσει το τίμημα γι' αυτό;
Το πρώτο βιβλίο των Χρονικών της Έρεμορ και πρώτο μου βιβλίο που εκδίδεται ηλεκτρονικά στην  πλατφόρμα smashwords. Καθώς είναι δικό μου βιβλίο δεν θα ήταν σωστό να το κρίνω εγώ οπότε θα αφήσω να μιλήσει για εμένα μια αναγνώστρια που έγραψε:
Ένα δυνατό φάντασι με κλιμακούμενη ένταση, δράση, αγωνία κ μερικές καλές μάχες στο τέλος. Η κοσμοπλασία είναι πλούσια και στιβαρή. Αν κι ο κόσμος είναι ψευδομεσαιωνικός, υπάρχουν ενδιαφέροντες λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει, πχ. είναι απολύτως φυσιολογικό να γίνονται δόκιμοι ιππότες και οι γυναίκες. Στα αρνητικά : οι πρώτες σελίδες δίνουν τη ψευδή εικόνα πως πρόκειται για young adult. Δεν είναι. Είναι πιο σκοτεινό κ ενήλικο. Επίσης, υπάρχουν κάποια τυπογραφικά και σε κάποια σημεία δε γίνεται σεβαστή η αρχή show don't tell. Όχι σε σημείο που να μειώνει την απόλαυση, αλλά αρκετά ώστε να αφαιρέσω ένα αστέρι. Συμπέρασμα: περιμένω με ανυπομονησία τον δεύτερο τόμο.
Διεύθυνση για το βιβλίο: https://www.smashwords.com/books/view/1021794
Και το εξώφυλλο:




2 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Μπράβο βρε φίλε χαίρομαι ειλικρινά! Εύχομαι περαιτέρω επιτυχία στο διάβα σου. Ξέρεις ότι σε ακολουθώ.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Εύχομαι καλοτάξιδα και τα δικά σου έργα.

Δημοσίευση σχολίου