Οι Άρχοντες Της Πανώλης Του Ρουέλ

Author: Νυχτερινή Πένα /

Το δέκατο τρίτο βιβλίο του Μοναχικού Λύκου, και πρώτο της τρίτης σειράς, τοποθετείται πέντε χρόνια μετά το τέλος του πολέμου με τους Άρχοντες του Σκότους. Με αυτούς κατεστραμμένους, ειρήνη βασιλεύει στην Μάγκναμουντ και τα διάφορα βασίλεια ανακάμπτουν από τον πόλεμο και τις καταστροφές του.

Ο Μοναχικός Λύκος έχει ξαναχτίσει το κάστρο και έχει ξεκινήσει την αναδημιουργία της πολεμικής του τάξης. Εκπαιδεύει τους νέους πολεμιστές και οι πρώτοι του απόφοιτοι αναλαμβάνουν να διδάξουν του νεότερους. Ταυτόχρονα και ο ίδιος αναπτύσσει τις δυνάμεις και τις ικανότητές του πέρα από αυτό που ήταν ως τότε αναμενόμενο για έναν πολεμιστή.

Δεν είναι όμως όλα ειδυλλιακά, υπάρχουν ακόμα δυνάμεις του κακού στον κόσμο. Μια από τις πιο ισχυρές είναι οι Δρυίδες του Ρουέλ, μια κάστα οχυρωμένη σε ένα δύσβατο βασίλειο με ένα αδιαπέραστο φρούριο μέσα στο οποίο ετοιμάζουν τον τρόπο να υποτάξουν την Μάγκναμουντ, μια πανώλη που θα εξοντώσει τα πάντα. Μόνο ο Μοναχικός Λύκος στέκεται ανάμεσα σε εκείνους και το μακάβριο σκοπό τους.

Η καινούρια σειρά έρχεται με τα καλά που ξέραμε από τα προηγούμενα βιβλία, αλλά και με νέα ενδιαφέροντα σημεία, κάποιες νέες δυνάμεις, κάποιες διαφορές στους κανόνες και ένα πιο πλούσιο κείμενο σε μια άκρως επικίνδυνη αποστολή για τον ήρωα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου