Το Ιστολόγιο του μήνα - Φεβρουάριος 2011

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Φτάσαμε στο τέλος άλλου ένα μήνα και είμαστε έτοιμοι να δούμε άλλο ένα ιστολόγιο, ως τώρα έχουμε δει ιστολόγια που μετρούσαν από λίγους μήνες έως λίγα χρόνια στο χώρο αυτό. Σήμερα όμως αυτό θα αλλάξει μιας και το σημερινό μας ιστολόγιο μετράει μόλις μερικές μέρες ζωής.
   Ο λόγος για το Lady Ninas Diaries, ένα ολοκαίνουριο ιστολόγιο μιας και έκανε πρεμιέρα μόλις στις έξι του μήνα. Ξεκίνησε ωστόσο δυναμικά και με κέφι αφού αριθμεί ήδη κάμποσες αναρτήσεις. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή, η Lady Nina, όπως μας συστήνεται η δημιουργός του, πήρε το όνομά της από το προσωνύμιό της πίσω στις εποχές των παιχνιδιών ρόλων. Το κάπως παιχνιδίστικο όνομα δεν είναι τυχαίο, αντανακλά μια διάθεση κεφάτη και ζωηρή.
   Το περιεχόμενο των κειμένων της ποικίλλει, από μουσική που της αρέσει και βιβλία που έχει διαβάσει ως συνταγές με λαχταριστά γλυκά ή σχόλια πάνω στην καθημερινή ζωή. Τίποτα δεν ξεφεύγει και όλα βρίσκουν τη θέση τους στα ημερολόγιά της. Τη Lady Nina και τα ημερολόγιά της θα τα βρείτε στο: http://ladyninasdiaries.wordpress.com/

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαινεται ενδιαφερον μπλογκ και με πολλα θεματα.(χθες δεν ημουν εδω.........)

Νυχτερινή Πένα είπε...

Το έμαθα, αρκεί να είδες το μήνυμα.
Ναι θα σου αρέσει το ιστολόγιό της, επισκέψου την.

next_day είπε...

έγω ήδη πήγα και έριξα μια κλεψτή ματιά.... θα επιστρέψω γιατί μου άρεσε!!!!
Καλό μήνα φίλε μου!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Καλό μήνα κοριτσάκι με τις μπούκλες, ελπίζω να πέρασε η χθεσινή ακεφιά.

next_day είπε...

ναι! πέρασε! με ψεκάσανε άνοιξη!! :)

Νυχτερινή Πένα είπε...

Χαχαχαχα! Καλά κάνανε! Να είσαι καλά κοριτσάκι με τις μπούκλες!

Ανώνυμος είπε...

Πρίγκιπα της Νυχτερινής Πένας, σε ευχαριστώ αφάνταστα για την τιμή που έκανες στο ιστολόγιό μου και σε μένα! Ευχαριστώ πολύ και όλους εσάς που το επισκεφθήκατε! Εύχομαι έναν υπέροχο μήνα για όλους!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Παρακαλώ my Lady, τα αξιόλογα ιστολόγια πρέπει να προβάλλονται. Καλό μήνα και σε' σένα.

Δημοσίευση σχολίου