Παζάρι Βιβλίου

Author: Νυχτερινή Πένα /


Ένα από τα θύματα της κρίσης είναι και το βιβλίο κάτι που είναι μεγάλο κρίμα μιας και ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί κάποιος να κάνει είναι να διαβάσει ένα βιβλίο. Ευτυχώς υπάρχουν και οι περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να πάρει βιβλία σε μειωμένες τιμές. Μια από αυτές είναι το καθιερωμένο παζάρι βιβλίου στην Αθήνα στην Πλατεία Κοτζιά. Ορίστε και η σχετική ανακοίνωση:
24ο ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2020   
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ
17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020
Ανοιχτά   καθημερινά, Σάββατα  και  Κυριακές  από  τις  9   το    πρωί   έως  τις    9 το  βράδυ
 200 εκδότες – 500.000 βιβλία – τιμές από 1 €
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ (Σ.ΕΚ.Β.) & ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΔΟΤΩΝ  ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΩΝ (Π.Ο.Ε.Β)
Το 24ο Παζάρι Βιβλίου 2020 θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πλατεία Κοτζιά (έναντι Δημαρχείου Αθήνας) από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β) υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.
Από την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και για είκοσι τέσσερις ημέρες, έως και την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιείται στην Πλατεία Κοτζιά το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, με κεντρικό σύνθημα:
«ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ»
Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και είκοσι τέσσερα έτη, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ! Στο 24ο Παζάρι Βιβλίου 2020, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 10.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.
Καλούμε όλους τους αναγνώστες να μας επισκεφθούν και να επωφεληθούν, αγοράζοντας αξιόλογα βιβλία σε τιμές έκπληξη!
Το 24ο Παζάρι Βιβλίου 2020, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), θα λειτουργεί καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, από 17 Ιανουαρίου έως και 09 Φεβρουαρίου 2020.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ:
ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΔΥΝΑΜΗ  ΣΟΥ

2 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Καλησπέρα Will!
Ναι, το έχω κατά νου και πρέπει να το επισκεφτώ! Πηγαίνω τα δύο τελευταία χρόνια και φεύγω με θησαυρούς σε τιμές απόλυτα μειωμένες.
Ευχαριστούμε που το θύμισες.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Είναι μια καλή ευκαιρία για βιβλία. Πέρισυ δεν μπόρεσα να πάω, ελπίζω φέτος να τα καταφέρω.

Δημοσίευση σχολίου