Αγάπησε Ένα Κορίτσι Που Γράφει

Author: Νυχτερινή Πένα /


Να αγαπήσεις ένα κορίτσι που να γράφει. Αγάπησε ένα κορίτσι που όταν έχει μια καλή ιδέα αφορά ένα βιβλίο και όχι μια ιδέα για ξεφάντωμα μέχρι πρωίας, που όταν κάνει σχέδια για το μέλλον περιλαμβάνει σε αυτά και ιστορίες που θέλει να γράψει.
Βρες ένα κορίτσι που να γράφει, είναι πολύ σπάνιο αλλά αξίζει να το βρεις. Θα το καταλάβεις από την ευχέρεια που έχει με τις λέξεις, θα το καταλάβεις γιατί δεν μιλάει σαν τις άλλες και όταν μιλάει για ένα βιβλίο δεν στέκεται μόνο στην ιστορία αλλά μιλάει και για το γράψιμο του συγγραφέα, τις μεθόδους και τα μοτίβα του.
Θα την ξεχωρίσεις από την ονειροπόλα και ρομαντική της διάθεση που αφήνει μια γλυκιά έκφραση στο πρόσωπο και στο χαρακτήρα της, είναι εκείνη που της αρέσουν οι ιστορίες και τα παραμύθια.
Είναι εύκολο να είσαι με ένα κορίτσι που γράφει και πολύ γλυκό. Μίλησέ της για τα όνειρά σου και θα τα καταλάβει, διηγήσου της ιστορίες και θα σε ακούσει, ειδικά αν αυτές είναι από εκείνες που σε ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους, κόσμους μυθικούς και παραμυθένιους. Έκφρασε όλα όσα νιώθεις, οι λέξεις θα είναι για εσάς ένα ξεχωριστός κώδικας επικοινωνίας παρότι δεν θα μιλάτε άλλη γλώσσα από τους γύρω.
Βάλε τη στη ζωή σου, ένα κορίτσι που γράφει θα την κάνει διαφορετική, γεμάτη εκπλήξεις και ταξίδια. Θα την αλλάξει με έναν τρόπο μαγικό, θα μοιράζεστε πράγματα που λίγοι άνθρωποι ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν.
Αγάπησε ένα κορίτσι που γράφει γιατί εκείνη ξέρει πως πρέπει να είναι η αγάπη. Έχει γράψει γι' αυτήν, έχει μιλήσει για την αγάπη, τη χαρά και το δάκρυ, έχει περιγράψει ρομαντικές και τρυφερές στιγμές, τα έχει περιγράψει και θέλει να τα προσφέρει και εκείνη.
Και τις νύχτες που θα είναι στην αγκαλιά σου, λίγο πριν κλείσει τα μάτια της για να παραδοθεί στον ύπνο θα σου χαρίζει όμορφες στιγμές που θα είναι μοναδικές, γιατί μόνο ένα κορίτσι που γράφει ξέρει να μιλήσει όπως πρέπει εκείνες τις ώρες της νυχτερινής σιγαλιάς ή να σιωπήσει και η σιωπή να λέει τόσο πολλά.
Αγάπησε ένα κορίτσι που γράφει, και η ζωή σου θα αλλάξει με χίλιους τρόπους μαγικούς και όμορφους. Το μόνο που θα σου ζητήσει είναι να την αγαπάς το ίδιο δυνατά όσο και αυτή.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος δινει τετοιες συμβουλες;;;;
δηλαδη εμεις που δεν γραφουμε παρα μονο γραμματα τι ειμαστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Νυχτερινή Πένα είπε...

Α εσύ είσαι κορίτσι που διαβάζει αλλά αυτό το έγραψε άλλος και με πρόλαβε.
Επίσης εσύ είσαι παντρεμένη άρα δεν έχει να κάνει, εσένα σε αγαπήσανε παντρευτήκατε, τέλος.

Estella είπε...

Συνήθως οι άνθρωποι που γράφουν είναι ιδιαίτεροι... Δεν ξέρω, ίσως να ναι και βάσανο να μπλέξεις με τέτοια κοπέλα τελικά. Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που ονειρεύεται... Αρκεί.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Περίεργη άποψη από ένα κορίτσι που επίσης γράφει.
Και οι οινειροπόλοι είναι ξεχωριστοί άνθρωποι και επίσης δυσεύρετοι.

bLoGirL είπε...

πολύ όμορφο...

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ blogirl, καλώς ήρθες.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά πολύ όμορφο, Νυχτερινή Πένα!!!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ, μου το ενέπνευσε ένα ξεχωριστό κορίτσι που του ταιριάζει αυτό το κείμενο και το θεωρώ από τα καλύτερα που έχω γράψει.

Ginny είπε...

Eμπνευσμένο από το "Ένα κορίτσι που διαβάζει" να φανταστώ!
http://www.lifo.gr/team/bookroom/28663
(Επίσης, υπάρχει και η αντίθετη βερσιόν "Ένα κορίτσι που δε διαβάζει" http://www.lifo.gr/team/bookroom/30208)
Πολύ όμορφη και η δική σου εκδοχή!
Τα φιλιά μου!

Υ.Γ. Και ναι, μπορείς να υπερηφανευτείς ότι τόσο καιρό που λείπω κάθομαι και ψάχνω τι αναρτήσεις σου έχω χάσει! :P Ποιος τη χάρη σου!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Και πρωί πρωί βλέπω! Ελπίζω να σου αρέσουν όλα όσα θα διαβάσεις.
Ναι το έχω διαβάσει το κείμενο αυτό και μου έδωσε την ιδέα να γράψω για ένα κορίτσι που γράφει, έχω εξάλλου ένα τέτοιο κορίτσι μην ξεχνάς.
Φιλιά!

Δημοσίευση σχολίου