Νέα Χρονιά

Author: Νυχτερινή Πένα /


Μια νέα χρονιά ξεκίνησε και είμαστε στην τρίτη μέρα της, Ας δούμε πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή τη νέα χρονιά. Όχι μόνο για μας αλλά και για τους γύρω μας. Ας κάνουμε το καλύτερο με αυτές τις νέες μέρες που έχουμε στη διάθεσή μας.
Ας είναι γεμάτες έμπνευση για εμάς που γράφουμε, δημιουργία για όλους, προσφορά, εργασία, χαρά και αγάπη από την αγάπη μας στον πάσχοντα συνάνθρωπο ως την αγάπη για το σύντροφό μας.
Καλή χρονιά σε όλους!

5 σχόλια:

flash είπε...

Καλή Χρονιά πενούλα μου!
ξεκίνησα χθες τις Αποφάσεις...
το πάω λίγο πιο αργά μονάχα...
Φιλιά πολλά! Να έχεις Υγεία, Έμπνευση,
Αγάπη και Ευτυχία!

flash είπε...

μόλις την τελείωσα...
και μαζί της σχεδόν πέρασε ο πολύ έντονος πονοκέφαλος που είχα, τουλάχιστον υποχώρισε αρκετά :)
καλό απόγευμα!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Καλή Χρονιά flash, εύχομαι να σου φέρει χαρά και ευτυχία και απαλλαγή από τα προβλήματα που σου δημιουργούν πονοκεφάλους.

Κάνουν και για παυσίπονο λοιπόν οι ιστορίες. Θα φταίει που έλεγε για πόνους και παυσίπονα αυτή η ιστορία! Καληνύχτα flash.

flash είπε...

πενούλα μου...
ναι κάνουν :) λες που έλεγε για παυσίπονα;
όχι... ήταν τρυφερή και αισιόδοξη απλά...
κι εγώ την είχα ανάγκη...
ήμουν άρρωστη πραγματικά και ταλαιπωρημένη ψυχολογικά από πρόσφατη απώλεια κοντινού μου ανθρώπου... ήταν η ομορφότερη επιλογή που μπορούσα να κάνω μια ιστορία σου,
και αυτήν έκανα... η πένα σου ήταν το καταφύγιό μου όλο αυτό το διάστημα, θυμάσαι;
και εξακολουθεί να είναι... και εύχομαι να μην σταματήσει ποτέ να είναι... να σε διαβάζω πάντα και μια μέρα να δεις που θα την κρατήσω και τυπωμένη στα χέρια μου πια... και θα είναι υπέροχα!
Σε ευχαριστώ θερμά.
Φιλιά πολλά...

Νυχτερινή Πένα είπε...

Αφ' ενός σου εύχομαι περαστικά, αφ' ετέρου καλή δύναμη για να το περάσεις αυτό, και αν βοήθησα χαίρομαι.Το γράψιμο ήταν πάντα το καταφύγιό μου αλλά το ότι το δικό μου γράψιμο θα ήταν για άλλον καταφύγιο δεν το περίμενα. Ελπίζω να βρίσκεις πάντα καταφύγιο στις ιστορίες που θα βγαίνουν από την πένα μου.
Καλό σου βράδυ flash.

Δημοσίευση σχολίου