Ημερολόγιο Συγγραφέα 2

Author: Νυχτερινή Πένα /

Ακόμα και αυτήν την ώρα, αργά το βράδυ έχει τρομακτική ζέστη, βράζει το σύμπαν κατά το κοινώς λεγόμενο. Μόνο με μια φόρμα για να την αντέξω και με μια κούπα χυμό δίπλα μου συνεχίζω ωστόσο να γράφω μέχρι τελικής πτώσεως.
Από τους στόχους που έθεσα στην αρχή του έτους άλλοι επιτεύχθηκαν και άλλοι όχι, αιτία αυτού η δουλειά – άλλες δυσκολίες ευτυχώς δεν υπήρξαν φέτος – και κάποια πράγματα που έγραψα χωρίς να είναι αναμενόμενα κυρίως εξαιτίας του sff. Ας δούμε τι κάναμε.
Ο πρώτος στόχος ήταν να ολοκληρωθεί ο Θυρεός του Λέοντος. Συνεχίζεται, μεγαλώνει και πλουτίζει σε περιεχόμενο.
Ο δεύτερος στόχος ήταν η Πτήση 178, δεν ολοκληρώθηκε μέσα στον Ιανουάριο αλλά έγινε, οπότε αυτό αρκεί.
Ο τρίτος στόχος ήταν το Χωρίς Μάρτυρες, εδώ μείναμε πίσω δεν το έχω ακόμα ολοκληρώσει και έχει κάμποση δουλειά.
Ο τέταρτος στόχος ήταν οι Σταυροφόροι Ι και ολοκληρώθηκε, εκπρόθεσμα αλλά έγινε.
Ο πέμπτος στόχος ήταν η Επιχείρηση Υπεξαίρεση όπου έχουμε πάει άσχημα μιας και ακόμη δεν το έχω καν ξεκινήσει.
Ο έκτος στόχος ήταν η συνέχεια των Σταυροφόρων και θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα, αρκετά νωρίτερα από το προβλεπόμενο οπότε κάτι μπορεί να γίνει με το πρόγραμμα.
Πέρα από τους στόχους έγραψα εξαιτίας του sff τρεις ιστορίες – Άγνωστος Πλανήτης, Το Μάτι Του Μάρνους και την Κρύπτη Της Ναβίρα – για ισάριθμους διαγωνισμούς και ακόμα το Τέλειο Έγκλημα που γράφτηκε χάρη σε έναν φίλο από εκεί. Όλες αρκετά μεγάλες ιστορίες.
Ξεκίνησα επίσης μια καινούρια σειρά από νουβέλες φαντασίας που σύντομα θα δούμε και εδώ.
Και έχουμε συνέχεια, να δούμε τι άλλο θα επιτύχουμε στους επόμενους μήνες. Σχέδια υπάρχουν πολλά και όρεξη για γράψιμο πάντα αμείωτη.
Τέλος μια επισήμανση, οι παρατηρητικοί θα πρόσεξαν την αλλαγή στην αρίθμηση, αποφάσισα ότι είναι πιο πρακτικό οι καταχωρήσεις ημερολογίου να έχουν κάθε χρονιά αυτόνομη αρίθμηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου