Ιστολόγιο του μήνα - Ιούλιος 2010

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Στην ως τώρα καριέρα μου σαν blogger έχω δεχθεί δυο βραβεία. Και τις δυο φορές ξεκίνησα να βραβεύσω και εγώ με τη σειρά μου κάποιους άλλους που τα ιστολόγιά τους μου αρέσανε για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Διαπίστωσα και τις δυο φορές ότι οι υποψήφιοι ήταν περισσότεροι από τα βραβεία που μπορούσα να δώσω. Έτσι βράβευσα κάποιους αλλά και πάλι άφησα έξω ιστολόγια που θα ήθελα να προβάλλω. Πέρα από αυτόν τον περιορισμό στα βραβεία υπήρχαν τότε ιστολόγια που ακόμα δεν τα είχα ανακαλύψει για να τα βραβεύσω.
   Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω μια νέα σειρά αναρτήσεων στις οποίες θα μιλάω για ιστολόγια που μου αρέσουν. Θα έχουμε έτσι κάθε μήνα το Ιστολόγιο του μήνα στο οποίο θα παρουσιάζω ένα από τα Ιστολόγια που διαβάζω... Και ξεκινάμε.
   Το Ιστολόγιο του μήνα που εγκαινιάζει τη νέα μου αυτή σειρά είναι το από το χαμόγελο στο γέλιο της meanan.
   Ας ξεκινήσουμε από τον τίτλο. Προέκυψε γιατί είναι χαρούμενος άνθρωπος, βλέπει πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων και γελάει πολύ. Το όνομα τώρα το δικό της, είναι αρκτικόλεξο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τι αντιπροσωπεύουν οι συλλαβές.
   Έχει περίπου τέσσερεις μήνες που ανήκει στην κοινότητα του παγκοσμίου ιστού μιας και ξεκίνησε στις 19 Μαρτίου να γράφει το ιστολόγιό της. Από τότε έχει κάνει 61 αναρτήσεις με διάφορα θέματα. Παρότι χαμογελάει και γελάει δεν έχει γράψει ακόμα ανέκδοτα ή αστείες ιστορίες. Έχει γράψει διδακτικές ιστορίες, έχει μιλήσει για καθημερινές στιγμές από το μεγάλωμα τριών κοριτσιών, και έχει αφιερώσει πολλές αναρτήσεις της στη μεγάλη της αγάπη που είναι οι χειροτεχνίες. Της αρέσει να φτιάχνει πράγματα, από κολάζ μέχρι ζωγραφιές κάθε είδους, κάρτες και κομψοτεχνήματα από πηλό. Σε πολλές αναρτήσεις παρουσιάζει λοιπόν τα έργα της. Τέλος κάποιες φορές μιλάει για βιβλία, εκεί είναι μεγάλο το εύρος από βιβλία ενηλίκων ως παιδικά και για μικρά παιδάκια μιας και έχει και από αυτά!
   Τη meanan και το χαρούμενο ιστολόγιό της θα το βρείτε εδώ:

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ουαου,τι τελεια αναρτηση.Αξιολογη,συναρπαστικη,σοβαρη και γεματη χαρα.Μπραβο σου.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ε βέβαια αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει.
κάθε μήνα θα βάζω και ένα να δω τι θα λες.

Venus on fire είπε...

Συγχαρητήρια γι'αυτό που κάνεις Νυχτερινή Πένα. Έτσι μας δίνεις και μας τη δυνατότητα να γνωρίζουμε καινούρια και ενδιαφέροντα ιστολόγια. Στο συγκεκριμένο που βράβευσες έγινα μόλις αναγνώστρια με αφορμή τον τόσο αισιόδοξο και χαμογελαστό του τίτλο.

Μπράβο σου και συνέχισε έτσι.

Πολλά φιλιά και καλημέρα.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Καλημέρα Venus, χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα μου και που πέρασες μια βόλτα. Κάθε μήνα θα έχουμε και μια τέτοια μικρή παρουσίαση. Υπάρχουν πολλά ιστορλόγια που θέλω να προβάλλω.

sykaki είπε...

οοοοοοοοοοοοοο να και μια πανεμορφη αναρτηση για να δειξουμε πως οι μπλογκερ δεν ειναι ανταγωνιστικοί αλλα αγαπημενοιιι
καλημερααααααααα

Νυχτερινή Πένα είπε...

Γιατί να είμαστε ανταγωνιστικοί; Όλοι χωράμε.
Κάθε μήνα θα παρουσιάζω και ένα μπλογκ.

sykaki είπε...

οντως blogging is power freedom love...

Δημοσίευση σχολίου