Δάκρυα

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Μια κοπέλα βιώνει το μαρτύριο της οικογενειακής βίας, προσπαθώντας να ξεφύγει από αυτήν την κατάσταση αυτή καταφεύγει σε απεγνωσμένες λύσεις που την φέρνουν στο χείλος της καταστροφής. Ακριβώς τότε, και ενώ όλα πλέον δείχνουν χαμένα, βρίσκεται στο δρόμο της ένας ασυνήθιστος άνθρωπος. Βρέθηκε όμως εγκαίρως για να αλλάξει τη ζωή της;


   Άλλη μια ιστορία έτοιμη για ανάγνωση οn line ή για να τη μεταφορτώσετε και να την διαβάσετε εκτός ίντερνετ. Καλή ανάγνωση.

16 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

που την βρίσκεις αυτή την ιστορία?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;

Νυχτερινή Πένα είπε...

Αυτή η ιστορία είναι κάτω δεξιά κάτω από το αρχείο του ιστολογίου εκεί που λέει βιβλία. Επιλέγεις αυτή που θέλεις και σε βγάζει στο λινκ για να την μεταφορτώσεις.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Όχι meanan, είναι έτοιμη ιστορία, μπορείς να την κατεβάσεις και να την διαβάσεις.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Καιρό είχα να περάσω και επανορθώνω σήμερα αφήνοντας πολλες ευχές για εναν καλό μηνα με τα λιγότερα προβλήματα!!!Να εισαι καλά.Τωρα ειδα και εγω που μπορουμε να την διαβασουμε την ιστορια σου!!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Καλό μήνα φίλε μου και σε' σενα και καλό καλοκαίρι. Ναι, εκεί δεξιά έχει ιστορίες για διάβασμα.

Unknown είπε...

Πολύ ωραία και πολύ συγκινητική ιστορία!Είναι από τις αγαπημένες μου!Έκλαιγα για τουλάχιστον ένα τέταρτο αφού την τελείωσα!!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Χαίρομαι που σου άρεσε Δάφνη!
Καλώς ήρθες στο ιστολόγιό μου.

Unknown είπε...

Ευχαριστώ!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Παρακαλώ Δάφνη.

velis είπε...

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν συγγραφέα που πραγματοποιεί τις επιθυμίες του αναγνωστικού του κοινού. Σ’ ευχαριστώ για την ιστορία της Βερονίκης.

Επιτέλους ο Μιχάλης έδειξε ότι έχει & ‘εσφαλμένες’ μ’ ανθρώπινες αντιδράσεις. Τόσο ιππότης, ήμαρτον!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Παρακαλώ, παρακαλώ!
Και αδυναμίες έχει και λάθη κάνει. Αναφέρεσαι σε ποια από όλες τις αντιδράσεις; Για πες!

velis είπε...

Εσφαλμένες σύμφωνα με όσα μάς έχουν καθοδηγήσει να σκεπτόμαστε [τύπους, αρχές, αξίες] γιατί πολλές αυθόρμητες κινήσεις μας υποσυνείδητα είναι 100% σωστές.

Στην ιστορία θίγεις το θέμα της αυτοδικίας. Θεωρώ ότι πρέπει να ισχύει σε απόλυτη ενοχή & όταν είναι δεδομένη η απουσία της δικαιοσύνης [το πέσιμο στα μαλακά]. Και για αυτό λέω ότι είναι ανθρώπινη κίνηση του Μιχάλη. Εσφαλμένη κίνηση είναι ότι στην ‘εκδίκηση’ έμπλεξε τον φίλο του: χρησιμοποιώντας τ’ όπλο του τον κατέστησε εξίσου ένοχο.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Αλλά τελικά οι λύκοι καθάρισαν, δεν έμεινε πτώμα για αναγνώριση! Και όλο το σκηνικό αποδόθηκε σε ατύχημα.
Οι αντιδράσεις του εν λόγω χαρακτήρα είναι πολλές φορές λάθος σύμφωνα με το πως βλέπουν πράγματα και καταστάσεις οι πολλοί.

velis είπε...

Καθάρισε ο λύκος για τον ήρωα ε;
Τέτοια κάνετε εσείς οι συγγραφείς & έχουν βγάλει κακή φήμη οι λύκοι. Και ύστερα τρέχει ο ‘Αρκτούρος’ να περισώσει τα λυκόπουλα. :)

Νυχτερινή Πένα είπε...

Η μόνη φορά που έχω δει λύκους ελεύθερους στη φύση ήταν εκεί. Δυο μεγάλους γκρίζους.

Δημοσίευση σχολίου