Το Ιστολόγιο του μήνα - Μάιος 2011

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Άλλος ένας μήνας έφτασε στο τέλος του και ήρθε η ώρα για μια νέα παρουσίαση ενός ιστολογίου. Παραμένοντας πιστοί στην παράδοση των τελευταίων μηνών θα μιλήσουμε για ένα νέο ιστολόγιο. Είναι ολοκαίνουριο αφού μετράει μόλις 27 μέρες από τη δημιουργία του. Το παράδοξο είναι ότι παρ' ότι ολοκαίνουριο την Ραφαήλα, την δημιουργό του, την ξέρω πολύ περισσότερο καιρό μιας και είναι από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα στον κυβερνοχώρο.
   Η Ραφαήλα είναι μια ευγενική και ρομαντική έφηβη και αυτές της τις πλευρές τις βρίσκουμε στα κείμενα που έχει αναρτήσει στο ιστολόγιό στις μέρες που περάσανε. Είναι γλυκά, τρυφερά κείμενα, σκέψεις και συναισθήματα, ρομαντικά και μερικές φορές με την υφή ενός ονείρου. Ίσως γι' αυτό ονόμασε το ιστολόγιό της Falling in love with a dream.
   Παραδέχεται ότι τη γεμίζει το να γράφει και εξομολογείται ότι ήταν μια ιδέα της στιγμής να μοιραστεί μαζί μας τα κείμενά της μιας και συνήθως είναι πολύ εσωστρεφής για να τα μοιραστεί με άλλους. Αλλά χαίρομαι που αυτή τη φορά το έκανε. Τη Ραφαήλα και το ιστολόγιό της θα βρείτε εδώ: http://rafaila-dream.blogspot.com/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

next_day είπε...

Οτιδήποτε έχει να κάνει με όνειρα το αγαπάμε!
Τρέχω να ψαχουλέψω!!

Φιλί Διαμαντένιο!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Αυτό σημαίνει ότι σου άρεσε meanan;

Νυχτερινή Πένα είπε...

Να το ψαχουλέψεις κοριτσάκι με τις μπούκλες και περήφανη συγκινημένη νονά! (ναι το διάβασα το κείμενό σου αλλά ο blogger δεν με άφηνε να ποστάρω με τίποτα! )

Rafaila είπε...

Σ΄ευχαριστώ πολύ Γουίλ μου! Με συγκινείς! Κι ευχαριστώ και για τις επισκέψεις! :D

Νυχτερινή Πένα είπε...

Παρακαλώ Ραφαήλα!
Συνέχισε να γράφεις όμορφα κείμενα.

Δημοσίευση σχολίου