Βιβλία Και Πάλι

Author: Νυχτερινή Πένα /


Απόψε καθώς ξεκινούσα να ανεβάσω το καινούριο βιβλίο που θα διατίθεται για ελεύθερο κατέβασμα, διαπίστωσα ότι είχα υποπέσει σε μια μεγάλη παράλειψη. Τον προηγούμενο μήνα όταν έβαλα τους τρεις πρώτους τίτλους ξέχασα να πω δυο λόγια για τον καθένα.
Τώρα λοιπόν, πριν από τον καινούριο τίτλο θα μιλήσουμε για τους τρεις που προηγήθηκαν.
Στην Άκρη Του Κόσμου. Ένα πλοίο χάνεται μαζί με το πλήρωμα και το φορτίο του στα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής. Η αποστολή που οργανώνεται για να βρει τι έγινε ξεκινάει αμέσως σχεδόν. Αλλά δεν έχουν όλοι τους ίδιους σκοπούς ή τα ίδια σχέδια.
Ταξιδιώτες Των Κόσμων. Στην προσπάθειά τους να νικήσουν έναν σατανικό μάγο μια ομάδα Ιπποτών μπλέκει σε μια θανάσιμη περιπέτεια. Δυο σύντροφοί τους εξηκοντίζονται σε έναν ξένο και εχθρικό κόσμο. Τώρα πρέπει να νικήσουν τον μάγο για να φέρουν πίσω τους δικούς τους, θα τα καταφέρουν; Θα καταφέρουν εκείνοι οι δυο να επιζήσουν στο νέο τους περιβάλλον ως που να γίνει αυτό;
Τα Χρονικά Της Εσπέρια Ι – Η Συνωμοσία Της Σκιάς. Το βασίλειο της Εσπέρια απειλείται από μια συνωμοσία που υφαίνεται από έναν προδότη αλλά και σκοτεινές δυνάμεις. Μπορεί να εμποδίσει κανείς την πτώση του βασιλείου ή όλα έχουν ήδη χαθεί;
Αυτά για τους τρεις τίτλους που μπήκαν τον προηγούμενο μήνα. Ας δούμε και το σημερινό.
Επικίνδυνο Ταξίδι. Την ώρα που η νεαρή Αγγέλα πλησιάζει στον τοκετό και διαπιστώνει ότι θα έχει επιπλοκές δυο φίλοι πετάνε με ένα μικρό αεροπλάνο ενώ έχει σταματήσει κάθε πτήση και είναι ξαφνικά η μόνη ελπίδα της για να φτάσει σε νοσοκομείο. Θα γίνει αυτό εγκαίρως όμως για να σωθεί η μητέρα και το παιδί που είναι καθ' οδόν;
Αυτές είναι με λίγα λόγια οι τέσσερις ιστορίες μας, καλή ανάγνωση και ραντεβού τον επόμενο μήνα με ακόμα έναν τίτλο.

6 σχόλια:

flash είπε...

Καλημέρα πενούλα :)
ευχαριστούμε και για το νέο τίτλο!

θα τον ξεκινούσα αμέσως
αν δεν ήμουν άρρωστη
και αν δεν ζαλιζόμουν να διαβάσω στο pc

ουφ! θα επιστρέψω να το κατεβάσω μόλις μου περάσει :) είμαι σίγουρη πως θα μου αρέσει!!!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Γεια σου flash!
Περαστικά!
Σε καταλαβαίνω, το πέρασα και γω πολύ πρόσφατα, ακόμα δεν συνήλθα.
Μην ανησυχείς, εδώ θα είναι και θα σε περιμένει μόλις γίνεις καλά!

velis είπε...

Μήπως το «Επικίνδυνο ταξίδι» θέλει & συνέχεια; Δεν κατάλαβα το λόγο του χωρισμού τους & γιατί είναι εξοικειωμένος με το θάνατο ο Μιχάλης. Νομίζω ότι έχω χάσει δράσεις... εκτός αν υπάρχει η ιστορία με άλλη ονομασία.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ο λόγος του χωρισμού του Μιχάλη με την Ντήντρα δεν έχει αναφερθεί παρά μόνο με νύξεις. Αν διαβάσεις ωστόσο το Στην Άκρη Του Κόσμου θα μάθεις γιατί έχει εξοικειωθεί με το θάνατο. Χαίρομαι που σου αρέσει το γράψιμό μου.

velis είπε...

Νομίζεις ότι μού λύθηκαν οι απορίες; Περισσότερες έχω: το ατύχημα του Μιχάλη, η άγνωστη Βερονίκη... & η φιλία του Μάρκου [γιατί η φιλία με τον Αλέξανδρο αποκαλύφθηκε]
Ακόμα υποστηρίζω ότι πρέπει να γράψεις την ιστορία του Μιχάλη & της Ντήντρα.

Ίσως είναι πιο εύκολο να βάζεις σε κατηγορίες τις ιστορίες με τον ίδιο ήρωα ή το ίδιο θέμα [όπως οι ιππότες]. Συγγνώμη για τις υποδείξεις & τις απορίες μου.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Η φιλία του Μιχάλη με το Μάρκο δεν έχει κάποια ιστορία, είναι από παλιά φίλοι. Αλλά για την Ντήντρα και τη Βερόνικα, θα φροντίσω σε προσεχή ανεβάσματα να βάλω και αυτές τις ιστορίες οπότε δεν θα σου μείνουν πολλές απορίες. Εκτός βέβαια και αν προκύψουν νέες! Μου αρέσει πολύ που διαβάζεις με τόση προσοχή τις ιστορίες μου!
Τώρα για το διαχωρισμό, δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω υποενότητα, θα βάλω αν μπορώ.

Δημοσίευση σχολίου