25 Χρόνια Συγγραφής

Author: Νυχτερινή Πένα /

Πριν από 25 χρόνια ακριβώς σαν σήμερα ( μόνο που ήταν Κυριακή απόγευμα ) ένα αγόρι 13 χρονών και κάτι καθισμένο στο κρεβάτι του άρχισε να γράφει μια ιστορία πολιτικού θρίλερ και κατασκοπίας επηρεασμένο από την επικαιρότητα και την αγάπη του στο να λέει ιστορίες. Ήταν βέβαια απλή σαν ιστορία αλλά ήταν το πρώτο βήμα. Από τότε έγραψε πολλά, περιπέτειες, αστυνομικά, ιστορικά, ποίηση, και το έκανε πάντα με πάθος και αγάπη στο γράψιμο.
Ένα τέταρτο του αιώνα μετά το αγόρι ώριμος πια άνδρας συνεχίζει να κάνει αυτό που τόσο αγαπά, να λέει ιστορίες. Και έχει πει πολλές από τότε και θα συνεχίζει να λέει.

Σαν συγγραφέας κλείνω τα 25 σήμερα, έχω γράψει χιλιάδες σελίδες και εκατομμύρια λέξεις και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί είναι υπέροχο συναίσθημα. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που με διαβάζετε και το κάνετε να αξίζει ακόμα περισσότερο.

4 σχόλια:

MADnJIM είπε...

Εύχομαι πολύ περισσότερα χρόνια καλέ μου φίλε, και η έμπνευση να είναι πάντα δίπλα σου ακούραστη..:)

flash είπε...

Χρόνια Πολλά και εμπνευσμένα σε εσένα και στην πενούλα σου. :) Είναι σπουδαίο να μένει κανείς στην αγάπη του πιστός για τόσα χρόνια δίχως να την προδίδει ούτε στιγμή και τούτη η αγάπη για τις λέξεις από όποια σκοπιά είτε της ανάγνωσης είτε της γραφής είναι από εκείνες που το αξίζουν αναμφίβολα. Πάντα να γράφεις και να δημιουργείς και να ζωντανεύεις μέσα από τις ιστορίες σου ταξίδια του νου και τις φαντασίας, σε απολαμβάνω πάντα και εύχομαι να το μοιράζομαι αυτό με πάρα πολλούς ακόμα για πάρα πάρα πάρα πάρα πολλά χρόνια! :)

Νυχτερινή Πένα είπε...

ευχαριστώ φίλε μου MadnJim, προς το παρόν η έμπνευσή μου ξέρεις που βαδίζει!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές flash, γράφω συνέχεια και είναι ενθαρρυντικό να το κάνω και να έχει ανταπόκριση.

Δημοσίευση σχολίου