Ιστολόγιο του μήνα – Απρίλιος 2018

Author: Νυχτερινή Πένα /

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα ιστολόγιο που μόλις ανακάλυψα, την προσοχή μου τράβηξε η ονομασία του, ο βιβλιοθηκάριος. Το επισκέφθηκα από περιέργεια και ανακάλυψα πολλά κείμενα και ποιήματα. Κείμενα για το βιβλίο, παρουσιάσεις, σκέψεις και θέματα επικαιρότητας που αφορούν βιβλία και βιβλιοθήκες – ε τι βιβλιοθηκάριος θα ήταν; - αλλά και μικρές ιστορίες, παραμύθια και ποιήματα λυρικά και γλυκόπικρα.
Έχει μια μακριά πορεία στο χώρο αφού είναι ενεργός από τις αρχές του 2009 (από τα λίγα τόσο παλιά ιστολόγια που παραμένουν) και συνεχίζει την πλούσια συγγραφική του δραστηριότητα. Αν θέλετε να τον επισκεφθείτε, η βιβλιοθήκη του είναι εδώ: http://vivliothekarios.blogspot.gr/

4 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Καλησπέρα Φίλε και καλό Μήνα.
μου αρέσει πολύ αυτή η πρόταση που κάνεις κάθε φορά.
Μας δίνεις τη δυνατότητα να γνωρίσουμε νέους φίλους και γωνιές αξιόλογες.
Καλό βράδυ.

Μαρία Έλενα είπε...

Αξιόλογη η προτασή σου.
Φιλάκια...

Νυχτερινή Πένα είπε...

Γιάννη μου τριγυρίζοντας στο ελληνικό μέρος του παγκόσμιου ιστού βρίσκω πολλές φορές αξιόλογα ιστολόγια και τα προτείνω, δυστυχώς πολλά έχουν σταματήσει πια να έχουν δραστηριότητα.
Καλό και δημιουργικό μήνα.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Μαρία Έλενα, κάθε μήνα προτείνω ένα ιστολόγιο που έχω δει και βρήκα κάτι να με τραβήξει σ' αυτό. Όπως είπα και στο Γιάννη, είναι κρίμα που πολλά έχουν σταματήσει τη δραστηριότητά τους.

Δημοσίευση σχολίου