Ιστολόγιο του μήνα - Ιανουάριος 2011

Author: Νυχτερινή Πένα /

   Αν υπήρχε ένα βραβείο ευγενικού μπλόγκερ ( μήπως να θεσπίσουμε ένα; ) θα το έπαιρνε σίγουρα ένας και μάλιστα μακράν πέρα από κάθε συναγωνισμό. Ο ένας αυτός θα ήταν ο φίλος ( και όχι μόνο δικός μου) Ο SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS Ο JKOK. Ξεχωρίζει για τη θετική του σκέψη και την αισιοδοξία του όπως και για την ευγένεια που ήδη ανέφερα. Δεν παραλείπει να περνάει από τα ιστολόγια και να μας αφήνει ευχές για καλό μήνα ή καλή βδομάδα ή στις γιορτές και πάντα έχει έναν καλό λόγο να πει για όλους και για όσα γράφουμε.
   Ξεκίνησε το ιστολόγιό του στις 26 Δεκεμβρίου του 2008, έχει κάτι παραπάνω από δυο χρόνια δηλαδή και πολύ χαρακτηριστικά ξεκίνησε με ευχές για το νέο έτος, ακριβώς αυτό που θα περίμενε κάποιος από έναν τόσο αισιόδοξο και χαρούμενο άνθρωπο. Έμβλημά του όχι μόνο στον τίτλο μα και σε άλλα σημεία, όπως το ρολόι, είναι ένας από τους γνωστότερους χαρακτήρες του Disney, ο Σκρουτζ, το πάμπλουτο αλλά και τσιγκούνικο παπί.
   Σίγουρα του ταιριάζει το παπί αυτό, προσφέρει και εκείνος με το ιστολόγιό του άφθονο γέλιο αφού στους 25 μήνες που περάσανε έχει αναρτήσει πάμπολλα ανέκδοτα και σκίτσα ή αστείες φωτογραφίες. Ανάμεσά τους και κάποια άλλα κείμενα πάντα ενδιαφέροντα και πάντα με κατάθεση ψυχής.
   Για μια επίσκεψη που θα σας φτιάξει τη διάθεση και σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε επισκεφθείτε τον JK στο http://scroodgejkok.blogspot.com/

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Πένα μου σ'αυτή την επιλογή.

Υπέροχος και ακούραστος να μας σκουντάει όπως μπορεί για ένα .. χαμόγελο.

Καλή σου νύχτα

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ναι, μας κάνει να γελάμε, μας διασκεδάζει, και μας ενσταλλάζει την αισιοδοξία του.
Καληνύχτα meggie.

Ανώνυμος είπε...

πΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ!!!!!!!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Σίγουρα θα σου φτιάξει το κέφι.

Skouliki είπε...

πολυ καλο παιδι και ευαισθητος
καλο μηνα !

Νυχτερινή Πένα είπε...

Και με πολύ χιούμορ, καλό μήνα επίσης σκουλήκι.

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Ναι! Έχεις δίκιο! Είναι ένα καλόκαρδο ευτυχισμένο παιδί, μια ηλιαχτίδα καλημέρας και μια ανάσα ευγενικής καρδιάς!
Τον Υπερψηφίζω!

Καλό βράδυ Πένα μου

Νυχτερινή Πένα είπε...

Χαίρομαι που συμφωνείς, καληνύχτα Ρεγγγίνα.

Δημοσίευση σχολίου