Νυχτερινή Πένα Ετών Έξι

Author: Νυχτερινή Πένα /

Έχουμε γενέθλια σήμερα!
Όχι τα δικά μου,  αυτά περάσανε πριν από λίγο καιρό. Σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά της η Νυχτερινή Πένα. Έκλεισε τα έξι!
Πριν έξι χρόνια σαν σήμερα ξεκίνησα δειλά - δειλά να κάνω τα πρώτα μου βήματα στον χώρο των ιστολογίων. Είχα πολλά να μάθω τεχνικά και μη μιας και ως τότε δεν είχα ιδέα.
Τώρα έχω ένα ιστολόγιο σε ηλικία παιδιού στο δημοτικό, ( ένα μικρό πρωτάκι! ) και έχω μάθει πολλά όχι μόνο για την τεχνολογία αλλά και για τους ανθρώπους. Μπορώ να πω περισσότερα για τους ανθρώπους. Γνώρισα τόσους πολλούς μέσα σε αυτά χρόνια, εύχομαι να γνωρίσω και άλλους ακόμα.

Χαίρομαι που σας γνώρισα όλους εκεί έξω, είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα να ξέρεις την ώρα που γράφεις ότι κάποιος εκεί έξω σε διαβάζει. Να ξέρεις ότι επικοινωνείς με ανθρώπους που πιθανότατα δεν θα συναντήσεις ποτέ από κοντά αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει να τους θεωρείς φίλους σου και να μοιράζεσαι μαζί τους πράγματα που δεν μοιράζεσαι με ανθρώπους γύρω σου. Σας ευχαριστώ που μου το δίνετε αυτό.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά Πολλά!!!!! :)

Giannis Pit. είπε...

Μπορεί να μην "φαίνομαι" στην παρακολούθηση του πανέμορφου ιστολογίου σου Φίλε, όμως διακριτικά πάντα είμαι ακόλουθός του.
Σου εύχομαι ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και πάντα όμορφες και γόνιμες εμπνεύσεις.
Καλή συνέχεια στο όμορφο έργο σου.

Lia Papapetrou είπε...

Χρόνια πολλά και δημιουργικά! Πάντα θα υπάρχει μια γωνιά στο διαδίκτυο έτοιμη να γεμίσει από έμπνευση και ιδέες και πάντα θα υπάρχουν αναγνώστες ψυχής ...

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ πολύ ανώνυμε αναγνώστη!

Νυχτερινή Πένα είπε...

Γιάννη, δεν πειράζει που δε φαίνεσαι, χαίρομαι που με παρακολουθείς και βρίσκεις πράγματα να σου αρέσουν εδώ. Ευχαριστώ για τις ευχές.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τις ευχές Λία, εύχομαι πάντα να βρίσκεις μια ωραία γωνιά του διαδικτύου στη γωνιά μου.

Δημοσίευση σχολίου