Φωτιά Πάνω Στο Νερό

Author: Νυχτερινή Πένα /

Είναι το δεύτερο βιβλίο στη σειρά του Μοναχικού Λύκου. Ο Μοναχικός Λύκος έχει φτάσει στην πρωτεύουσα Χόλμγκαρντ με τα νέα της προδοσίας και της καταστροφής που υπέστη η χώρα. Αποστολή του τώρα είναι να πάει στη σύμμαχο Ντούρενορ και να επιστρέψει με ενισχύσεις και, το κυριότερο, τη Σπάθα του Ήλιου, το μόνο όπλο ικανό να σκοτώσει έναν Άρχοντα του Σκότους.

Αυτό το ταξίδι δεν είναι εύκολο, εκτός του ότι πρέπει να γίνει σε σαράντα μέρες, μιας και τόσο μπορεί να αντέξει η άμυνα της Χόλμγκαρντ στην πολιορκία του εχθρού, στο δρόμο του βρίσκονται εμπόδια και εχθροί, ληστές και πράκτορες του εχθρού. Τα προβλήματα αρχίζουν αμέσως μιας και η πρώτη επίθεση εναντίον του Μοναχικού Λύκου γίνεται στο λιμάνι, πριν ακόμα ξεκινήσει το ταξίδι του.

Όπως και στο πρώτο βιβλίο έτσι και σε αυτό, ο αναγνώστης είναι που καθορίζει την πορεία της περιπέτειας επιλέγοντας την επόμενη κίνηση του ήρωα. Μια πιο δύσκολη αποστολή με μεγαλύτερο κίνδυνο και φυσικά πιο δύσκολες επιλογές, αλλά και μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αγωνία.

Είναι λίγο πιο δύσκολο από το πρώτο βιβλίο για να τα καταφέρει κανείς αλλά αυτό το κάνει και πιο συναρπαστικό. Επίσης γίνεται πιο πλούσιο αφού ο Μοναχικός Λύκος ταξιδεύει έξω από την Σάμμερλαντ και γνωρίζουμε και άλλα μέρη της Μάγκναμουντ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου