Οι Σπηλιές Του Τρόμου

Author: Νυχτερινή Πένα /

Το τρίτο βιβλίο της σειράς παίρνει τον Μοναχικό Λύκο σε ένα μακρινό ταξίδι. Η Σάμερλαντ βγήκε νικηφόρα από τον πόλεμο, ο εχθρός νικήθηκε και στάλθηκε πίσω στην σκοτεινή χώρα του αλλά για να είναι ασφαλής μένει ακόμα κάτι να γίνει. Πρέπει να τεθεί και ένα τέλος στη δράση του προδότη μάγου Βόνοταρ που ήταν η αιτία του κακού. Ο Μοναχικός Λύκος αναλαμβάνει αυτήν την αποστολή και ταξιδεύει στην παγωμένη Κάλτα για να φέρει τον Βόνοταρ να δικαστεί για τα εγκλήματά του.

Το ταξίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι, οι ντόπιες φυλές είναι εχθρικές, στην Κάλτα ζουν μερικά από τα πιο άγρια ζώα της Μάγκναμουντ, και το κλίμα είναι το ίδιο άγριο και θανατηφόρο με ακραία φαινόμενα και κρύο. Και σαν να μην είναι όλα αυτά αρκετά πρέπει να αντιμετωπίσει και τον μάγο με τις επικίνδυνες δυνάμεις.

Όπως και στα προηγούμενα βιβλία, ο αναγνώστης έχει την τύχη του Μοναχικού Λύκου στα χέρια του παίρνοντας τις αποφάσεις και αποφασίζοντας τις κινήσεις του σε μια χορταστική περιπέτεια σε ένα νέο σκηνικό και με καινούριους αντιπάλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου