Νυχτερινή Πένα Ετών Εννιά

Author: Νυχτερινή Πένα /

Γενέθλια σήμερα, όχι τα δικά μου,  αυτά περάσανε πριν από λίγο καιρό. Σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά της η Νυχτερινή Πένα. Έκλεισε τα εννιά.
Πριν από εννιά χρόνια σαν σήμερα ξεκίνησα δειλά δειλά να κάνω τα πρώτα μου βήματα στον χώρο των ιστολογίων. Είχα πολλά να μάθω τεχνικά και μη μιας και ως τότε δεν είχα ιδέα.
Τώρα έχω ένα ιστολόγιο σε ηλικία μικρού παιδιού και έχω μάθει πολλά όχι μόνο για την τεχνολογία αλλά και για τους ανθρώπους. Μπορώ να πω περισσότερα για τους ανθρώπους. Γνώρισα τόσους πολλούς μέσα σε αυτά χρόνια, εύχομαι να γνωρίσω και άλλους ακόμα.
Χαίρομαι που σας γνώρισα όλους εκεί έξω, είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα να ξέρεις την ώρα που γράφεις ότι κάποιος εκεί έξω σε διαβάζει. Να ξέρεις ότι επικοινωνείς με ανθρώπους που πιθανότατα δεν θα συναντήσεις ποτέ από κοντά αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει να τους θεωρείς φίλους σου και να μοιράζεσαι μαζί τους πράγματα που δεν μοιράζεσαι με ανθρώπους γύρω σου. Σας ευχαριστώ που μου το δίνετε αυτό.

2 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Χρόνια Πολλά στο δημιουργικό σου παιδί αγαπητέ φίλε. Να είσαι πάντα γερός και να μας χαρίζεις τις δημιουργίες σου και την παρουσία σου.
Τούτο το σπιτικό προσέφερε και έχει πολλά πάντα να δίνει. Κάθε μου ευχή λοιπόν.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ φίλε μου για τις ευχές σου, προσπαθώ πάντα για το καλύτερο σε αυτό το σπιτικό.

Δημοσίευση σχολίου